Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hajdukov je talent hat trickom potopio 'noćnu moru' Dinama

Hajdukov je talent hat trickom potopio 'noćnu moru' Dinama
1

U prvoj je utakmici bilo 3-0 za Splićane, a baš je Novigrad u Kupu namučio lidera HNL-a, Dinamo. Modri su prošli tek poslije boljeg izvođenja penala

VIDEO

Druga momčad Hajduka razvalila je goste iz Novigrada 5-1 u sklopu Druge lige. Tri komada zabio je mladi Michele Šego (17), novi talent 'bilih' od kojeg se u budućnosti puno očekuje.

Tri gola, stativa, izboren jedanaesterac, uslijedilo je pitanje je li ikada imao ovakav učinak.

- Jesam u mlađim uzrastima. Ali ovo mi je prvi hat-trick za seniore, tako da sam baš sretan zbog toga. Nadam se da ću s dobrim igrama i nastaviti. Moj je posao da dajem golove - rekao je mladi napadač za dalmatinskiportal.hr

Michele je najmlađi igrač druge momčadi, rođen je u osmom mjesecu 2000. Ovo je drugi put da je Hajduk II bio uvjerljiv protiv Novigrada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prvoj je utakmici bilo 3-0 za Splićane, a baš je Novigrad u Kupu namučio lidera HNL-a, Dinamo. Modri su prošli tek poslije boljeg izvođenja penala.

Varaždin je u 17. kolu 2. HNL u Maksimiru iznenadio Dinamo 2 i pobijedio lidera s 2:1.

Leonard Mesarić (imenjak i prezimenjak bivšeg igrača Dinama koji je danas u Rudešu) zabio je u 40. minuti, a u 48. je Dario Jertec, bivši igrač Dinama i Hajduka, pogodio za 0:2. Stolnik je u 62. tek uspio smanjiti.

Druga je Hajdukova momčad, pak, s 5:1 razbila Novigrad, uz hat-trick Michela Šege, dok su po jedan pogodak dodali Pasariček i Ćurić.

Dinamo je ostao na vrhu zahvaljujući Lučkom, koje je pola sata s igračem manje zadržalo Goricu u Velikoj Gorici (1:1). Štoviše, domaćini su i do tog jednog boda došli u 89. minuti.

Ostali rezultati: Kustošija - Dugopolje 2:1, Sesverte - Šibenik 2:2, Solin - Hrvatski dragovoljac 4:1.

Poredak: Dinamo II 33, Gorica 31, Dugopolje 29, Sesvete 25, Hajduk II 24, Varaždin 24, Šibenik 22, Solin 22, Lučko 20, H. dragovoljac 17, Novigrad 16, Kustošija 13.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića