Obavijesti

Sport

Komentari 7

Hajdukovci razveselili djecu, a sebi zaželjeli zdravlje i trofej!

Hajdukovci razveselili djecu, a sebi zaželjeli zdravlje i trofej!

Povodom blagdana sv. Nikole nogometaši Hajduka Ante Erceg, Toma Bašić i Josip Juranović razveselili su djecu u domu 'Maestral' i Dječjem odjelu splitske bolnice posjetom i prigodnim poklonima...

VIDEO

Nogometaši Hajduka razveselili su posjetom i poklonima djecu smještenu u domu 'Maestral' i na Dječjem odjelu splitske bolnice na Firulama gdje su došli na poziv grupe studenata Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Studenti su organizirali hvalevrijednu humanitarnu akciju pod nazivom 'Djeca za djecu' koja za cilj ima prikupiti novac za uređenje i unaprjeđenje Klinike za dječje bolesti u sklopu KBC-a Split..

Teško je bilo razaznati raduju li se djeca više poklonima ili prilici da upoznaju svoje idole, uzmu njihove autograme ili se s njima fotografiraju. 

 - Drago mi je da smo uspjeli razveseliti djecu, njihovi osmjesi sve govore. Sjećam se koliko sam se ja radovao poklonima za sv. Nikolu kao mali, a nisu mi ih donosili igrači Hajduka. Ne mogu ni zamisliti kako bih se osjećao da su mi poklone donijeli Deranja ili Pletikosa, kojima sam se divio u djetinjstvu - kazao je Ante Erceg, kojem je ozbiljnu konkurenciju po popularnosti među djecom činio Toma Bašić.

'Ugrozili sigurnost suca': HNS kaznio Hajduk s 40.000 kuna...
'Ugrozili sigurnost suca': HNS kaznio Hajduk s 40.000 kuna...

 - Stvarno je prekrasan osjećaj, ima dosta emocija, vidi se radost u njihovim očima i na licima, pogotovo kad vide poklone. Blagdani sve ispunjavaju radošću, i djecu i nas - kazao je Toma, koji je u narednoj godini zaželio - trofej i ostanak u Hajduku.

 - U Kupu je sve otvoreno, i ranije sam rekao da će biti još euforije na Poljudu, a nakon ove dvije utakmice protiv Osijeka i Rijeke to se i vidi. Što se tiče mene osobno, ne razmišljam o transferu, volio bih ostati još barem šest mjeseci, standardno igrati i razvijati se, tako da mi bude lakše kad jednom odem u inozemstvo.

Ovo nije prva akcija u kojoj sudjeluju igrači Hajduka, a narednog tjedna ih čeka i tradicionalna akcija prikupljanja humanitarne pomoći splitskim beskućnicima.

- Uvijek se odazovemo kad nas ljudi zovu u pomoć, to je još jedan dokaz kakav smo i koliko smo velik klub, koji je uvijek spreman pomoći bilo kome. Znam koliko je meni bilo drago primati poklone, zato mi ništa nije teško napraviti za njih, pogotovo kad vidim osmjehe na njihovim licima - kazao je Josip Juranović, koji je za narednu godinu imao samo jednu želju.

 - Samo zdravlje, napokon sam zdrav i spreman za igru, i jedva čekam svoju priliku. Što se tiče klupskih želja, najvažnije je da ostanemo na okupu i da donesemo trofej na Poljud.

Zdravlje i trofej zaželio je i Ante Erceg.

 - Sve osim zdravlja je sporedno, kad sam zdrav, onda mogu pokazati što znam i koliko mogu. A što se tiče klupskog cilja, želim da osvojimo barem jedan od dva trofeja. Kup je još uvijek otvoren, liga je dosta izjednačena, svi gube bodove, prvenstvo je nikad zanimljivije, i sportski se nadati da mi to možemo - zaključio je Erceg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju