Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hajdukovi navijači isplatit će kaznu umjesto Stanka Jurića

None Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Igrač Hajduka Stanko Jurić dobio je kaznu od 5 000 kuna zbog neprimjerenog skandiranja nakon utakmice protiv Rijeke, a kaznu su mu odlučili platiti Društva prijatelja Hajduka...

Stanko Jurić odigrao je izvanrednu utakmicu za Hajduk protiv Rijeke, a nakon utakmice je skinuo kopačke, popeo se na sjevernu tribinu gdje se nalazi Torcida i zapjevao, prema delegatu HNS-a, 'I purgera, i Riječana, i šakama i nogama'. HNS je ekspresno pokrenuo postupak protiv njega i kaznili su ga s 5 000 kuna zbog neprimjerenog skandiranja.

Veznjak bilih se ekspresno ispričao nakon utakmice i rekao da je pjevao 'Volim te Hajduče', no to nije pomoglo. Ali još jednom se pokazala istinitom ona pjesmica 'Kad se male ruke slože, sve se može sve se može'. Naime, navijači Hajduka o skupili su novce za Stanka Jurića i oni će platiti kaznu umjesto njega.

Na inicijativu DPH Köln, nekoliko DPH-ova je prikupilo novac i odlučili platiti kaznu umjesto svog ljubimca. 

DPH-ovi koji su sudjelovali: Osijek, Šibenik, Obrovac, Primošten, Metković. Lošinj, Imotski, Drniš, Baška Voda, Makarska, Cres, Rama(u osnivanju), Köln, Hannover, Berlin, Steyr/Linz, Jönköping, Dublin, New York.

Komentari (33)
  • Gospon Jurić u Velikoj Gorici se nisi baš napjevao ?

    29. 4. 2019,   20:44
  • Ovo je dno dna. Teška čobanija u i oko Hajduka.

    29. 4. 2019,   19:52
  • To je razumljivo. Igracu Hajduka je 5.000 kuna svota o kojoj moze samo sanjati. Sanak pusti. Logicno je da mu se pomogne.

    29. 4. 2019,   21:35