Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hajduku su odbili zahtjev za odgodu utakmice protiv Rijeke

None Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

Zbog sastavljanja pozornice za koncert Rogera Watersa, koji će se održati u utorak Hajduk je zatražio odgodu jadranskog derbija, no iz HNS-a su odbili taj zahtjev

Jadranski derbi između Hajduka i Rijeke sigurno će se igrati u nedjelju nakon što je Disciplinska komisija HNS-a odbila zahtjev 'bilih' za odgodom utakmice 3. kola HNL-a na Poljudu, piše Dalmacija News.

Hajduk je tražio odgodu nedjeljne utakmice, ali Dinamo, Lokomotiva, Rijeka, Istra i Hrvatski dragovoljac nisu dali potporu Splićanima, koji su pomicanje termina utakmice tražili zbog koncerta Rogera Watersa u utorak.

Naime, problem im predstavlja masovna pozornica, koja se već počela sastavljati podno južne tribine stadiona, a zbog takve situacije gostujući Rijekini navijači, umjesto na jugu, bit će smješteni na posebnom ograđenom prostoru na zapadnoj tribini.

Komentari (134)
  • O,hebo te,digli se Riječani kao do su Manchester,nakon dvije pobjede.Istina Hajduk je igrao grozno protiv Makedonaca,ali to da će ga sad Rijeka lagano pregaziti na Poljudu. Zar niste malo previše samouvjereni.

    19. 7. 2013,   18:59
  • Nikako mi nisu jasni ovi maloljetni slinavci koji su si umislili da Hajduk odgadja utakmicu iz straha,a ne iz financijskih razloga.Jedino sto se u Hajduku nadaju je to da nema bine i da Armada bude na jugu ,kako bi zapad i istok bili slobodni za publiku,da uberu sto vise novaca.Hajduk je u govnima do grla,a utakmica sa Rjekom mu moze samo pomoci da napuni stadion.Kakvi tukci!!!!!!

    19. 7. 2013,   19:26
  • Na svaku vijest iz Hajduka ili Splita bila ona dobra, osrednja, loša reagiraju neki i okrenu je a da pojma nemaju o cemu pišu!!! Ma zamisli boji se Hajduk Rijeke pa odgađa utakmicu, kao da je posli toga ne triba ni odigrat. Ma ja ipak mislim da ste vi malo ljubomorni na ove naše Poljudske koncerte. Pa dođite, uživajte s nama, veselite se. Ma nije vam ni karta skupa, malo više od kune ali vridi dat za Watersa.

    19. 7. 2013,   19:33