Obavijesti

Sport

Komentari 61

Hajduku zbog sramotne poruke Torcide zatvoren dio stadiona!

Hajduku zbog sramotne poruke Torcide zatvoren dio stadiona!
1

Zbog iste poruke, HNS je protiv Hajduka pokrenuo još jedan disciplinski postupak, a kaznu bi trebali objaviti u narednim danima. Hajduk će tako protiv Rudeša, 16. ožujka igrati pred praznim sjeverom na Poljudu...

VIDEO

Nije dugo trebalo HNS-u da reagira na sramotne poruke Hajdukovih navijača. Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer kaznio je Hajduk sa 50 tisuća kuna i sa zatvaranjem sjeverne tribine na Poljudu na jednu utakmicu zbog natpisa "Maksovi mesari" i bakljade na utakmici između Hajduka i Intera koja se igrala u nedjelju. Navijači su transparent držali na ogradi nekoliko minuta, pa su ga onda naglo maknuli

Maksovi mesari bili su ustaški zločinci u Drugom svjetskom ratu koji su ubijali u ime marionetske i zločinačke tvorevine NDH, a bili su pod zapovjedništvom zloglasnog Vjekoslava 'Maksa' Luburića, zapovjednika Jasenovca.

Zbog istog natpisa HNS je pokrenuo disciplinski postupak protiv Splićana i za utakmicu protiv Gorice, no kazna još nije obavljena. Tako će Hajduk iduću utakmicu na Poljudu, a to će biti 16. ožujka protiv Rudeša, igrati pred praznim sjeverom. 

- Zbog paljenja pirotehničkih naprava, neprimjerenog skandiranja i isticanja transparenta s neprihvatljivim sadržajem među pripadnicima navijačke skupine Torcida na gostujućoj tribini na utakmici Inter Zaprešić-Hajduk čime su opetovano napravljeni prekršaji iz članka 67. i 88. DP HNS-a, HNK Hajduk je kažnjen odigravanjem jedne utakmice bez gledatelja na sjevernoj tribini Gradskog stadiona Poljud i novčanom kaznom u iznosu od 50.000 kuna - stoji u priopćenju kojeg potpisuje Alan Klakočer.

Inter je zbog loše organizacije kažnjen sa 5 tisuća kuna, dok je Dinamo dobio globu od 15 tisuća kuna zbog bakljade njihovih navijača na utakmici protiv Lokomotive.

Još jedna je to kazna za Hajduk koji je redovita mušterija disciplinskog suca zbog neodgovornosti njihovih navijača. Najteže su ove sezone nastradali krajem rujna zbog utakmice između Hajduka i Dinama gdje je jedan vatrogasac ostao bez prsta zbog pirotehničkog sredstva koji je doletio na tartan stazu sa sjeverne tribine. Tada je HNS kaznio Bile sa četiri utakmice igranja pred praznim tribinama.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome