Obavijesti

Sport

Komentari 18

Hajro, modni mačak, stručnjak za nekretnine i glavni zabavljač

Hajro, modni mačak, stručnjak za nekretnine i glavni zabavljač
1

ULAGANJA Izet Hajrović glavni je zabavljač u svlačionici Modrih, a nedavno je u Sarajevu kupio stanove i poslovne prostore. Očito mu je vrlo drag i biznis, uz modu i zabavu

VIDEO

Dinamo je izborio europsko proljeće, a u svlačionici je za feštu zadužen bio Izet Hajrović. Voli Hajro narodnjake. Uz glazbu velika mu je ljubav moda, a u posljednje vrijeme i nekretnine. Odlučio je ulagati, pa je s obitelji u Sarajevu kupio stanove i poslovne prostore.

Zabio je šest golova u deset europskih nastupa za Dinamo, ali još nema gol u HNL-u. On je jedan od dobrih duhova svlačionice “modrih”, zbija šale, s njim nikad nije dosadno. On je glavni zabavljač u Maksimiru.

- Bio sam u Werderu s Hajrovićem nekih šest mjeseci. I obojica smo proživljavali vrlo teško razdoblje. Više smo igrali za drugu momčad, jedno vrijeme bili smo i cimeri. Ma on je sjajan lik, pravi pozitivac, uvijek spreman na šalu i kvalitetnu zezanciju - rekao nam je Mateo Pavlović, koji od Hajrovića nije “pokupio” njegov modni stil.

- A joooj, meni je to sve nekako prekičasto, ti njegovi zlatni satovi i modni dodaci, ne mogu ja to nositi. Jednom me prilikom ipak iznenadio, počeo me ispitivati o Dinamu, tri-četiri mjeseca prije njegova dolaska u Maksimir. Baš me šokiralo što se tad odjednom toliko zanima za Dinamo, a on je cijelu priču okretao na zezanciju. Na kraju je ipak završio u Maksimiru. Ima gotovo savršenu ljevicu, kad pogodi loptu kako želi, ona doista leti kao metak. Ovako izvana se čini malo slabašnim, ali i to vara - kaže Pavlović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hajrovićev je suigrač u Eibaru bio Josip Radošević.

- Vrhunski je igrač, ni danas mi nije baš jasno zašto u Eibaru nije imao veću minutažu. Sigurno je mogao tamo puno više igrati, vidjelo se na treninzima da je španer i da zna. No trener ga jednostavno nije previše doživljavao. On sigurno ima igračke kvalitete za španjolsku Primeru - kaže nam bivši igrač Hajduka i dodaje:

- Iskreno, baš me iznenadio njegov dolazak u HNL. OK, ne želim podcjenjivati našu ligu, ali Hajrović je baš pravi igrač. I odmah mi je bilo jasno kako će takav igrač za ‘modre’ biti veliko pojačanje. Njegove igračke kvalitete nikad nisu bile sporne. Samo je trebao pronaći sredinu u kojoj će uživati, a to je sad uspio.

U reprezentaciju BiH prvi ga je pozvao Safet Sušić.

- Prije nego što je prvi put došao u reprezentaciju, u medijima se malo ‘zakačio’ s Edinom Džekom, ali su sve izgladili nakon što su počeli igrati skupa - prisjetio se legendarni Pape i nastavio:

- Znao sam da će biti veliko pojačanje za nas. Igrač koji je moćan jedan na jedan i ima strašnu lijevu nogu. Uostalom, vodio sam ga i na Svjetsko prvenstvo. Kod mene se nije neobično odijevao, valjda je kasnije počeo razmišljati o modi.

Izet ima mlađeg brata Seada, za njega su tvrdili i da je talentiraniji, ali sad igra u drugoj švicarskoj ligi. Čak je bio i u Arsenalu dok je bio mlađi. Sad može doći u Maksimir uživati u bratovim partijama, a nakon toga u “mečki” uz pjesme Halida Bešlića krenuti s bratom u vožnju našim glavnim gradom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj