Obavijesti

Sport

Komentari 60

Hajro opet trpa! Ušao u igru pa je zabio prvi gol ove sezone...

Hajro opet trpa! Ušao u igru pa je zabio prvi gol ove sezone...
6

Bila je to HNL kombinacija. Zoran Kvržić primio je loptu na desnom krilu i dodao loptu Hajri. Hajrović je primirio loptu i lijepo pogodio finski prvi kut za vodstvo svoje reprezentacije...

VIDEO

Nakon nešto lošije forme u posljednje vrijeme, Izet Hajrović opet trpa i to Fincima u kvalifikacijama za Euro. BiH je pobijedila Finsku 4-1 u 7, kolu kvalifikacija za Euro, a Fince je načeo igrač Dinama.

Pokretanje videa...

04:14

Naviknuo nas je prošle sezone na sjajne partije i predivne golove svojom zlatnom ljevicom, ali ove godine je slabije ušao sezonu i zbog toga je ispao iz prvog sastava kod Nenada Bjelice.

Robert Prosinečki ga je prvi put pozvao u reprezentaciju, a Izet je opet napunio svoju ljevicu barutom. On je protiv Finske u igru ušao u 18. minuti umjesto Višće, a 11 minuta kasnije zatresao je finsku mrežu za opće oduševljenje navijača na Bilinom polju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zenica: BiH protiv Finske u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko nogometno prvenstvo

Bila je to HNL kombinacija. Zoran Kvržić primio je loptu na desnom krilu i dodao loptu Hajri u peterac na desnu stranu. Hajrović je primirio loptu i lijepo pogodio finski prvi kut. Bilino polje je eksplodiralo, a legendarni žuti zadovoljno se smješkao jer je Hajrovića uveo samo 11 minuta prije gola. 

Euro 2020 Qualifier - Group J - Bosnia and Herzegovina v Finland

Hajru jednostavno nije išlo ove sezone i nekoliko utakmica bio je na tankom ledu kod Nenada Bjelice. No čim je ušao protiv Finske, bio je najopasniji igrač svoje reprezentacije. Imao je prodore kao što je prošle sezone uništavao protivnike u HNL-u i pokazao da je apsolutno zaslužio poziv u reprezentaciju. Ovaj gol je i sjajna vijest za Dinamo i Nenada Bjelicu koji trebaju i traže pravog Izeta koji je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača hrvatskog prvaka. 

Zanimljivo, ovo mu je bio 11. nastup ove sezone i tek prvi gol, a prošle sezone je utrpao devet u svim natjecanjima.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video pogledajte OVDJE.

BiH je nastavila istim ritmom i u 37. minuti su poveli 2-0 golom Miralema Pjanića. Igrač Juvea povisio je i na 3-0, a četvrti gol bio je djelo bivšeg igrača Dinama Armina Hodžića. Za Fince je na 4-1 smanjio Pohjanpalo. 

Odličnu utakmicu odigrao je i Amer Gojak koji je u prvom dijelu zabio za 1-0, ali je gol poništen zbog zaleđa. Za 'zmajeve' je svih 90 minuta odradio i Rijekin Zoran Kvržić, a igrao je i bivši igrač Rijeke i Belupa Mato Jajalo.

Zenica: BiH protiv Finske u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko nogometno prvenstvo

Ovo je za naše susjede bila utakmica od iznimne važnosti. Finci su im uoči ove utakmice bježali pet bodova, a ta se razlika smanjila sada na dva boda. Finci su na drugom mjestu u svojoj kvalifikacijskoj skupini sa 12 bodova, dok je BiH treća s 10 bodova. Talijani su na vrhu s 18 bodova...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem