Obavijesti

Sport

Komentari 5

Vaha: Sammir će pucati penal i u Bruggeu ako nam ga dosude

Vaha: Sammir će pucati penal i u Bruggeu ako nam ga dosude
1

Vidio sam da nam je lakše igrati u gostima, vidio sam zrelost u igri, kazao je Vaha uoči puta u Belgiju na susret s Club Bruggeom u četvrtom kolu Europske lige

VIDEO

Znam da vi PAOK i Brugge oslikavate kao neuspjeh, ali mi smo imali toliko nesreće. Nadam se da će nam se vratiti sreća pa da i mi iz 'nešanse' zabijemo gol. Brugge je bolji i iskusniji od nas, ali to je bio i Villarreal. Tu smo si mi napravili 'medvjeđu' uslugu, jer smo pobijedili igrom na visokom europskom nivou. To sada nije realna slika, bit će za godinu, dvije, osvrnuo se Dinamov trener na dosadašnje utakmice u Europskoj ligi i samim time najavio utakmicu s Bruggeom u četvrtak. Pobjeda je već ukalkulirana?

- Ma kakvi ukalkulirana! Pripremam ih za pobjedu, i to bi bio podvig, ali ni bod nije loš. To je naš najjači suparnik, a mi smo u Zagrebu pokazali neke limite, tehničke i taktičke. Dopustili smo da nas ugroze i dezorganiziraju. Još nismo efikasni, imali smo mi pet, šest šansi, ali ništa. Evo, baš sam gledao onu Tomečakovu priliku i umjesto da napravi lažnjak i puca lijevom, on puca odmah - iscrpan je Vaha.

U svoje igrače pokušava usaditi 'mangupluk', toliko potreban tim mladim igračima za prezimljavanje u Europi. 

- Da, svaki dan od prvog dana ih učim tome, ali to ne ide brzo. Za to treba dobra škola. Ne znam koliko sam u tome uspio. Nogometni ciklus u kojem se to sve treba usvojiti traje četiri godine, a ja sam tu tek 72 dana - počeo je Vaha, na što ga je netko prekinuo:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ima jedna pjesma 72 dana.

- Da, ja lijepo pjevam, ali me ružno čuti - našalio se Halilhodžić te nastavio:

- Ponosan sam na pravi radni ambijent, to mi je najveća pobjeda. Kad hodam ovim tunelima po stadionu kakav god da je i čujem pjesmu igrača, znam kakav je odnos između njih i tu me ne mogu prevariti.

Problem bi u Belgiji mogao nastati ako sudac pokaže na bijelu točku. Za Dinamo. Tko će pucati? Sammir je u Zagrebu promašio, hoće li u Bruggeu dobiti novu priliku?

- Pucat će ako će biti spreman. Pa i ona lopta je mogla završiti u mreži. Sjećam se prve godine u Nantesu, imali smo 16 stativa, neće pa neće. Možda nam uđe neki udarac s 20-ak metara, to našoj igri nedostaje. No vidio sam zrelost u našoj igri, vidio sam da nam je lakše igrati u gostima - najavio je u pozitivnom tonu Vaha utakmicu s Bruggeom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)