Obavijesti

Sport

Komentari 58

Halilhodžić za 24sata: "Moj je Alžir Fiat, a Brazil - Ferrari"

Halilhodžić za 24sata: "Moj je Alžir Fiat, a Brazil - Ferrari"
6

Za Njemačku sam se pripremao četiri dana. Svaki dan po 20 sati. Snimio sam ih do svakog i najsitnijeg detalja. Pogledao sam njihovih posljednjih pet-šest utakmica...

VIDEO

Nakon prvenstva odmaram se u Makarskoj. Bit ću ovdje do petka, a onda putujem u Pariz na sastanak i pregovore s jednim velikim svjetskim klubom. Naravno, i dalje pozorno pratim što se događa u Brazilu.

Svi su nas hvalili nakon partije protiv Njemačke. Istina, izgledali smo jako dobro, samo da je bilo malo više sreće. Ja sam protiv Njemačke vodio momčad koja je Fiat, a Brazil je ipak Ferrari. Bit će teško bez Neymara jer je to igrač koji pravi razliku, ali Brazilci imaju još nekoliko sjajnih pojedinaca.

Za Njemačku sam se pripremao četiri dana. Svaki dan po 20 sati. Snimio sam ih do svakog i najsitnijeg detalja. Pogledao sam njihovih posljednjih pet-šest utakmica. Zatim sam održao sastanak sa svakim igračem pojedinačno, poslije toga po grupama i pozicijama, a onda i kolektivni. 

Znao sam što mogu očekivati od svakog njemačkog igrača. Koji igrači traže širinu, a koji dubinu. Branili smo se kolektivno, ali na 30 metara od našega gola prelazili smo na striktno markiranje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vidio sam da Njemačka na Mundijalu ima najviše dodavanja, ali da najmanje pokušava driblati. Razlog za to može biti i to što ipak igra puno igrača iz Bayerna, a oni su s Guardiolom ipak poprimili neke manire Barcelone. Zbog toga Lahm i Kroos imaju po 115 dodavanja na utakmici.

Mogao bih i dalje o tome kako igrati protiv Njemačke, ali to bi valjda trajalo dva dana. Možda vam se čini jednostavno, ali vjerujte mi da nije nimalo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...