Obavijesti

Sport

Komentari 82

Halilović: Bio sam očajan, ali mogu biti dobar kao Modrić...

Halilović: Bio sam očajan, ali mogu biti dobar kao Modrić...
1

Imao sam dosta koraka unazad, ali još su mi tek 23 godine. Svi imaju svoj put, samo moraš biti koncentriran i znati što želiš. Želim pokazati što mogu, rekao je Alen Halilović koji ove sezone sreću traži u Heerenveenu

VIDEO

Imao sam ponuda iz Španjolske, mogao sam i u Italiju, Francusku i Rusiju gdje sam mogao zarađivati pet puta više, ali dolazak u Nizozemsku i u Heerenveen je bio pravi potez za mene, poručio je Alen Halilović (23) koji se nakon puno promjena klubova napokon osjeća spremnim da dokaže svoju kvalitetu. U Nizozemsku je stigao ljetos na jednogodišnju posudbu iz Milana, a zbog želje za dokazivanjem odbio je i puno jače ponude.

Pokretanje videa...

Alen Halilović pjeva Halida 00:15

Probleme mu je pravio i bivši klub Standard, ali njegov novi klub se na kraju na to oglušio i odlučio mu pružiti priliku. Za sada je zaigrao u četiri utakmice i zabio je dva gola.

- Htio sam očajnički otići iz Standarda. Nisam se osjećao dobro. Puno sam razgovarao s klubom, puno su mi obećavali, ali deset minuta kasnije događale su se drugačije stvari. Razočaravajuće je bilo i u Milanu i svi smo na kraju htjeli razlaz - objasnio je Alen u razgovoru za Voetbal International.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najviše mu je pomogao Ivan Perišić

- Heerenveen se javio sredinom kolovoza i nije bilo jednostavno zaključiti posao jer je Standard stalno izlazio s novim lažima i problemima. Srećom, Milan se uključio i Heerenveen je napravio sve kako bi me doveo - objašnjava bivši kapetan mlade reprezentacije Hrvatske. Pri odluci koji klub izabrati pomogli su mu Danijel Pranjić, Luka Modrić i Ivan Perišić.

- Pranjić je igrao u klubu, rekao mi je da su dobri i da kod njih igra puno mladih i talentiranih igrača. Meni je bitno imati što veću minutažu. Razgovarao sam zbog toga i s Modrićem i Perišićem, a Ivan je čak zvao neke ljude i raspitivao se, na kraju mi je rekao da Heerenveenov stil igre odgovara mojem. Puno mi je pomogao.

'I Modrić je imao težak put'

Haliloviću su tek 23 godine, a od odlaska iz Dinama prošao je već sedam europskih klubova. Bio je u Barceloni, Sportingu iz Gijóna, HSV-u, Las Palmasu, Milanu i Standard Liegeu. Sada novo dokazivanje započinje u Heerenveenu.

- Imao sam dosta koraka unazad, ali još su mi tek 23 godine. Modrić napustio je Dinamo s 23 godine, otišao u Tottenham i tamo prolazio kroz teške trenutke, ali izborio se. Nekoliko godina kasnije otišao je u Real Madrid gdje ispočetka nije igrao, ali nekoliko godina kasnije vodio je Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva i okrunjen je za najboljeg igrača svijeta. 

- Svi imaju svoj put, samo moraš biti koncentriran i znati što želiš. Želim pokazati što mogu, osjećam da mogu biti dobar kao Luka Modrić - zaključio je Halilović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida