Obavijesti

Sport

Komentari 9

Halo, Khabibe, jes' to ti? Lukin gol slavio s papahom na glavi

Halo, Khabibe, jes' to ti? Lukin gol slavio s papahom na glavi
5

Dok su Hrvati slavili na travnjaku i čestitali Modriću, na tribini među hrvatskim navijačima našao se - Khabib Nurmagomedov. Dobro, šalimo se, ne on, ali navijač koji je nosio na glavi njegovu prepoznatljivu papahu

VIDEO

Luka Modrić na svoj je 34. rođendan zabio prvi gol na utakmici Azerbajdžana i Hrvatske u Bakuu. Hrvatski kapetan bio je miran i precizan s bijele točke, tako da domaći vratar nije imao šanse.

Dok su hrvatski igrači slavili na travnjaku i čestitali Modriću, na tribini iza domaćeg gola među hrvatskim navijačima našao se - Khabib Nurmagomedov. Dobro, šalimo se, ne on, ali navijač koji je nosio na glavi njegovu prepoznatljivu kapu papahu.

Modrić prestigao Niku Kovača, Azer nam se prošetao obranom
Modrić prestigao Niku Kovača, Azer nam se prošetao obranom

Radi se o tradicionalnoj dagestanskoj kapu koju su muškarci nerijetko nosili uoči odlaska u rat. Stvarčica koju je UFC-ov neporaženi borac platio 50 dolara postala je jedna od najutjecajnijih relikvija u povijesti UFC-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dopušta da je nose

Veliki broj ljudi na spomen Khabibova imena upravo pomisli na veliku, bijelu, čupavu kapu koju Dagestanac nosi prilikom izlaska na vaganje, uoči borbe itd. Ona je postala neizostavan dio njegova imidža.

Naravno, i nakon nove obrane naslova protiv Dustina Poiriera na glavi je imao. Istu onu koju je kupio prije sedam godina, a nerijetko ljudima dopusti da ju isprobaju.

Atmosfera na stadionu uoči utakmice Azerbajdžan - Hrvatska

- Naravno da dopuštam ljudima da je nose jer mi puno njih priđe i kažu da je to najpoznatija papaha na svijetu. Uvijek ju nosim sa sobom i nikad ju ne spremam u prtljagu. Jer, znate, prtljaga se može izgubiti. Ovako je uvijek sa mnom na sigurnom - govorio je Khabib.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Pokretanje videa...

00:56
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu