Obavijesti

Sport

Komentari 5

Halo, lakše malo: Sudac morao usporavati prebrzog Monfilsa

Halo, lakše malo: Sudac morao usporavati prebrzog Monfilsa
1

Bautisti nije pomoglo, a Monfilsu definitivno ne bi škodilo da protiv Nadala i uspori na koju sekundu. Jer koliko će Francuz biti sposoban pružiti protiv još jednog Španjolca, to je vrlo, vrlo upitno

VIDEO

S danom zakašnjenja Gael Monfils postao je posljednji polufinalist Rogers Cupa. U četvrtfinalnom dvoboju, kojemu je kiša jučer dopustila odigravanje dva poena, s mnoštvom dugih i za one gledatelje željne konkretnijeg tenisa zamarajućih izmjena Francuz je i četvrti put u petom susretu bio predobar za tenis koji nudi Roberto Bautista Agut (6-4, 3-6, 7-6 (2)), koji je s ovim porazom ostao u prvom redu čekaonice Top 10 društva.

Jedini put Španjolac je dobio Monfilsa, kojemu je ovo prvi turnir nakon Wimbledona gdje je predao Humbertu u prvom kolu, baš na ovom turniru prije dvije godine u tie-breaku trećeg seta spasivši tada i meč-loptu. I ovaj se dvoboj odužio do tie-breaka odlučujućeg seta u kojemu je Monfils odjurio na nedostižnih 5-0 i rezervirao susret s Rafaelom Nadalom

Prebrzi Monfils

U jednom trenutku meča dugog dva sata i 25 minuta Bautista se požalio na prebrz Francuzov ritam kod serviranja, pa ga je usporavati morao sudac.

- Prebrz si između poena - rekao mu je iz stolice Damiano Torella.

Monfils, koji nije od onih tenisača koji će se brisati ručnikom i kad nemaju kapi znoja na čelu, potom se pozvao na jedno od pravila u tom slučaju.

- Onaj koji servira, određuje ritam, ne?

- Ali mora biti razumno. Osam je sekundi prebrzo.

Bautisti nije pomoglo, a Monfilsu definitivno ne bi škodilo da protiv Nadala i uspori na koju sekundu. Jer koliko će Francuz biti sposoban pružiti protiv još jednog Španjolca, najboljeg Španjolca ikad, to je vrlo, vrlo upitno.

U prvom polufinalu igrat će ruski vršnjaci, i od sljedećeg tjedna zajedno članovi Top 10 društva, Karen Hačanov i Daniil Medvedev. Hačanov, kojeg vodi Splićanin Vedran Martić, već je igrao finale iz serije Masters 100, lani u Parizu gdje je bio i pobjednik, dok Medvedev traži svoje prvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani