Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hamilton: Osjećam da sam rođen da budem prvak

None Foto: 24sata/ilustracija

Osjećam da sam rođen da budem prvak, da imam to u sebi. Svaki put želim više, želim još, još i još... Želim ovu pobjedu, rekao je Hamilton

Godinama sam želio vidjeti Brazil, utrkivati se na Interlagosu. Maloprije sam stajao u sobi, gledao kroz prozor i razmišljao: 'Prošle godine bio si GP2 prvak, a sad se nadaš da ćeš osvojiti naslov u Formuli 1’, vrtio je Lewis Hamilton film dan uoči najveće utrke karijere.
- Sjećam se rasprave s McLarenom o mogućnosti da uopće dobijem šansu i što ako me odbiju... Danas sam ovdje, vodim u prvenstvu i od svega sam malo smušen - pričao je Britanac tonom fasciniranog debitanta, ne čovjeka koji je samo korak udaljen od titule prvaka svijeta. No oni koji ga poznaju kažu da to nije čudno, da Hamilton u svojoj glavi nije nedodirljiva zvijezda, a to najbolje potvrđuje njegova nedavna izjava:
- Nisam rođen da bih bio popularan, rođen sam da bih se utrkivao!
Zvučao je iskreno, nevjerojatno skromno, ali koliko god fasciniran svime što mu se događa, ima i beskrajno mnogo samopouzdanja te želje za uspjehom:
- Osjećam da sam rođen da budem prvak, da imam to u sebi. Svaki put želim više, želim još, još i još... Želim ovu pobjedu. Toliko je jako želim...
A za razliku od Fernanda Alonsa, može biti uvjeren da će McLaren napraviti apsolutno sve da mu se san ostvari.
- Uoči početka sezone nadao sam se samo da ću solidno voziti, uzeti koji bod i postolje...
S “kojim” bodom stigao je do 107 bodova, 12 postolja i četiri pobjede. Ima potporu momčadi, uoči zadnje utrke ima sve. I  golem imperativ uspjeha.

Komentari (1)
  • e zato što osiječaš nisi sad prvak :-) !!! hehehehehe

    22. 10. 2007,   01:29