Obavijesti

Sport

Komentari 139

Hamilton popljuvao Schumija: 'Lewis bi trebao ugasiti mozak'

Hamilton popljuvao Schumija: 'Lewis bi trebao ugasiti mozak'
1

BOLJE DA JE ŠUTIO Ja sam svoje titule osvojio zahvaljujući svojim vještinama, nisam radio stvari kao Schumacher, rekao je Hamilton i navukao bijes navijača...

VIDEO

Nikad nisam radio stvari koje je radio Michael Schumacher. Ja sam sve svoje titule osvojio zahvaljujući svojim vještinama, ispalio je Britanac Lewis Hamilton. 

Njegovu spornu izjavu prenio je njemački Express.de, a to je zapravo bio Britančev odgovor na pitanje može li usporediti svoje naslove sa Schumacherovim.

- Lewis Hamilton bi trebao ugasiti mozak prije nego što progovori. Mora puno učiti o uspjesima koje je Michael postigao - rekao je Reiner Ferling, predsjednik kluba obožavatelja legendarnog njemačkog vozača.

Da bi ga ugasio, Hamilton prvo treba imati mozak. Tako pišu ljubitelji Formule 1 diljem svijeta, a i oni koji nisu neki ljubitelji oktanskog cirkusa, ali itekako dobro znaju tko je bio Michael Schumacher. Oni drugi stali su u obranu Hamiltona i podsjećaju kako je Schumacher 1994. slavio naslov dok je cijeli svijet tugovao za Ayrtonom Sennom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Britančeva neoprezna izjava dolazi u vrijeme dok Michael Schumacher nepokretan leži u krevetu i kad dobre vijesti iz njegova tabora cure na kapaljku. Legendarni Nijemac imao je tešku nesreću na skijanju u prosincu 2013. godine, a prognoze su da više nikad neće govoriti ni hodati. 

Kad je pričao o "Schumacherovim stvarima", Hamilton je mislio na njegove sudare u karijeri kao što je onaj 1994. godine kad je u posljednjoj utrci namjerno udario u Damona Hilla i osvojio naslov. Tri godine kasnije Schumi je pokušao ponoviti to u Jerezu, ali nije uspio pogoditi Villeneuvea. Suci su ga nakon utrke diskvalificirali.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
VIDEO Heroju 'kraljeva' signal dao Rüdiger: 'Pomogao mi je Modrić, znao sam gdje će Kova'
SNAŠLI SE

VIDEO Heroju 'kraljeva' signal dao Rüdiger: 'Pomogao mi je Modrić, znao sam gdje će Kova'

Andrij Lunjin (25) je jedan od dva penala nažalost obranio i našem Mateu Kovačiću (29), dok je za onaj Bernarda Silve (29) bio odlično informiran te ga je pričekao na sredini gola