Obavijesti

Sport

Komentari 76

Hamilton slavio u Mađarskoj! Još deset i bit će najbolji ikad

Hamilton slavio u Mađarskoj! Još deset  i bit će najbolji ikad
1

Ključni trenutak utrke dogodio se u 67. krugu kada je Hamilton obišao do tada vodećeg Maxa Verstappena u Red Bullu. Nizozemac je na kraju bio drugi, dok je treće mjesto pripalo Nijemcu Sebastianu Vettelu

VIDEO

Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu pobjednik je Velike Nagrade Mađarske na stazi Hungaroring, 12. utrke svjetskog prvenstva formule 1.

Aktualnom svjetskom prvaku to je već osma pobjeda ove sezone, te 81. u karijeri, pri čemu i rekordna sedma u Mađarskoj. Nijemac Michael Schumacher je na Hungaroringu slavio četiri, a Brazilac Aryton Senna tri puta. Schumacher ima 10 pobjeda više (91).

Ključni trenutak utrke dogodio se u 67. krugu kada je Hamilton obišao do tada vodećeg Maxa Verstappena u Red Bullu. Nizozemac je na kraju bio drugi, dok je treće mjesto pripalo Nijemcu Sebastianu Vettelu u Ferrariju koji je također u 67. krugu prošao momčadskog kolegu Charlesa Leclerca.

Na odlično peto mjesto probio se Carlos Sainz u Mclarenu. Pierre Gasly je došao do šestog mjesta, a Kimi Raikkonen do sedmog. Valtteri Bottas je završio kao osmi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ukupnom poretku svjetskog prvenstva vodi Hamilton sa 250 bodova, drugi je Finac Valtteri Bottas sa 188 bodova, a treću poziciju drži Verstappen sa 181 bodom.

U svjetskom prvenstvu formule 1 slijedi pauza, a sezona se nastavlja 1. rujna Velikom nagradom Belgije na stazi Spa-Francorchamps.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska