Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hat-trick Berahina: Tri djeteta s tri žene u samo dva mjeseca!

None Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL/Instagram/Facebook

Napadač Stokea postao je otac tri djeteta s tri različite žene u razmaku manjem od dva mjeseca. Dva djeteta Berahino je već priznao, a za treće je pokrenut postupak

Saido Berahino, napadač Stoke Cityja, u 913 dana gol je zabio dvaput. Odnosno, gol na terenu, jer u krevetu priča ide malo drugačije. 

Naime, Berahinu su navodno tri različite žene rodile dijete u - šest tjedana, prenosi The Sun. Njegova bivša zaručnica, Stephania Christoforou (27), rodila je dječaka Costu 30. svibnja. Potom mu je bivša djevojka, Chelsea Lovelace, rodila djevojčicu Aniyju Marie 17. srpnja. Kod oboje novorođenčadi Berahino je na rodnom listu upisan kao otac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had a lil Something Cookin 🤰🏻

A post shared by Chelsea Lovelace (@chels_lovelace) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy #laborday 🇺🇸

A post shared by Chelsea Lovelace (@chels_lovelace) on

Da bi stvar bila bolja, žena, čija ime se ne navodi iz pravnih razloga, tvrdi da je igrač Stokea otac njenog djeteta, koje je rođeno 15. srpnja. Žena traži preko suda da Berahino bude na rodnom listu i njenog djeteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mjmondays 👟 @leicabeast

A post shared by Chelsea Lovelace (@chels_lovelace) on

Berahino i Christoforou su se zaručili prošle godine u lipnju, ali to je kratko potrajalo, nakon što je on pokušao 'prokrijumčariti' spomenutu Chelsea u njihov dom.

Ranije te godine, još jedna neimenovana 39-godišnjakinja, pritom i majka troje djece, ispričala je The Sunu, kako je putovala 160 kilometara kako bi provela večer s njim. Pritom je i ismijavala njegove sposobnosti, ali srećom, na terenu:

- Rekla sam mu da moja kći igra Fifu na računalu. Više je ona golova zabila tamo, nego ti u životu.

Berahina, izgleda, sada očekuju mnogostruke očinske dužnosti. Valjda će sada ipak biti efikasniji na nogometnom terenu, nego u krevetu...

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

Komentari (38)
  • Bog otac

    24. 9. 2018,   10:27
  • Duhovni vođa

    24. 9. 2018,   10:43
  • Pametne žene.... Bit će dobra alimentacija.

    24. 9. 2018,   10:31