Obavijesti

Sport

Komentari 35

Hazard za 100 milijuna € ide u Real, a Kova ostaje u Chelseaju

Hazard za 100 milijuna € ide u Real, a Kova ostaje u Chelseaju
4

Chelsea je pod sankcijama i ne smije dovoditi nove igrače, ali Mateo ne ulazi u tu priču jer je na posudbi iz Reala još od prošlog ljeta pa može i službeno postati samo Chelseajev igrač

VIDEO

Riječ je o dva odvojena transfera, a ne o razmjeni s nadoplatom, ali čeka se još samo kraj sezone tj. Chelseajevog puta u Europskoj ligi da se vijest obilježi kao službena: Mateo Kovačić (25) će status nogometaša na posudbi iz Reala zamijeniti prelaskom na Stamford Bridge i postati igrač Chelseaja, a u drugom smjeru za stotinjak milijuna eura ide belgijski super-star, Eden Hazard (28).

Hazard je najveća želja, temeljni igrač i prvo veliko pojačanje u remontu posrnulog Reala. Sa Stamford Bridgea su na prvu tražili 150 milijuna eura, ali pregovorima je cijena smanjena na otprilike 100 milijuna te, koliko god se tehnički ne radilo o istom transferu, prepuštanjem Kovačića Chelseaju.

A naš reprezentativac jedan je od rijetkih koje će Chelsea moći potpisati na ljetnom mercatu jer zbog Uefinih sankcija londonski klub smije samo vratiti igrače koje je već posudio (kao npr. Bakayoka iz Milana) ili potpisati igrače koje je već iz drugih klubova posudio, a Mateo Kovačić spada upravo u tu drugu skupinu.

Chelsea v Watford - Premier League - Stamford Bridge

Chelsea ima još jedno kolo Premiershipa u kojem gostuje kod Leicestera, plasman u Ligu prvaka već su osigurali no još imaju uzvrat polufinala Europske lige kod kuće sa Rebićevim Eintrachtom (prva utakmica je završila 1-1). Ako ispune prognoze i uđu u finale onda će službena objava Hazardovog prelaska u svlačionicu Zinedinea Zidanea pričekati barem do 29. svibnja kada se u azerbajdžanskoj prijestolnici Bakuu igra finale Europske lige.

Kad su zbivanja oko Reala u pitanju uvijek vrhunski obaviještena Marca javlja da je stvar već riješena i da će Hazard, premda ima još samo godinu dana ugovora s Englezima, vjerojatno postati najskuplji igrač u povijesti Reala jer se očekuje da će odšteta ići preko 100 milijuna, odnosno više nego što su Los Blancosi u svoje vrijeme iskrcali za Cristiana Ronalda i Garetha Balea.

Eintracht Frankfurt - FC Chelsea

A Kovačić će sljedeće godine u Ligu prvaka, vjerojatno i dalje pod ravnanjem Maurizija Sarrija te sa daleko više prostora za igru umjesto osvajanja euro-titula kroz statiranje u Modrićevom Realu. Napunio je 25 godina, zadržava kontinuitet u velikom klubu, sa manje-više istim suigračima i sa istim trenerom. Iduća sezona jednostavno mora biti potvrda odavno naslućene svjetske klase zvane Mateo Kovačić!

FIFA World Cup 2018 / Preliminary Round / Argentina - Croatia 0: 3
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe