Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Heinevetter i Nijemci ismijavali su Vujovića i gol tehnologiju...

None Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL/YouTube

Na revijalnoj utakmici između All Star momčadi Bundeslige i njemačke rukometne reprezentacije prošli vikend Silvio Heinevetter na gol je pozvao maskote, a on se uputio provjeriti sve uz pomoć video tehnologije

Silvio Heinevetter vrhunski je golman, jedan od najboljih u najjačoj ligi svijeta posljednjih godina, no isto tako Silvio Heinevetter je golman koji svojim reakcijama često prilično iritira sve oko sebe. Uvijek nešto gestikulira, viče, buni se, traži pravdu kod sudaca pa onda i kad je u pravu izgleda kao cirkusant koji je samo željan pozornosti... Uglavnom, s takvim golmanom u dvorani nikad vam nije dosadno, bilo da vam se sviđa ili ne to što radi.

Na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj bio je možda i najbolji njemački igrač u ne baš pretjerano dojmljivoj konkurenciji. Svojim je Nijemcima donio bod protiv Makedonije obranom Stoilovu u posljednjoj sekundi, ali i još jedan svojim poznatim protestiranjem u zadnjim sekundama protiv Slovenaca. 

Nakon što su suci već odsvirali kraj, a Slovenci proslavili pobjedu protiv europskog prvaka suci i zapisnički stol popustili su pod naletima razmahanog Heinevettera i poslije desetominutnog pregledavanja snimke pokazali na sedmerac. A tu na scenu stupa Veselin Vujović, staje na gol i zaključuje utakmicu, koju je sam nazvao cirkusom, sa stilom.

Njemački golman pokušao se našaliti na račun video tehnologije i Vujovića u utakmici All Stara Bundeslige i njemačke reprezentacije. Prilikom dosuđenog sedmerca umjesto Heinevettera su na gol došle maskote, a nakon izvedenog sedmerca 'duhoviti' njemački golman otišao je provjeriti na snimci sa sucima za zapisnički stol. Duhovito? Nijemcima možda i je, ali Slovencima i Vujoviću sigurno nije.

*Heinevetterov cirkus pogledajte u videu od 1:34:32

Komentari (23)
  • Zadnja desna maskota je žensko, ne štiti međunožje...

    9. 2. 2018,   08:38
  • onakvo kmečanje je u rangu hajdučkog kad su napali mlade igrače varteksa jer namjerno igraju dobro. vujović je kmečavac i nadam se da nam neće biti izbornik

    9. 2. 2018,   15:24
  • To je bilo mozda prije dva tjedna i vi to tek sad objavite Bolje da niste nista ni objavljivali

    9. 2. 2018,   09:23