Obavijesti

Sport

Komentari 1

Henry: Ma kakva kriza, o tome nema niti govora...

Henry: Ma kakva kriza, o tome nema niti govora...
6

Napadač Barcelone odbacuje priče o bilo kakvoj krizi njegove momčadi, okreće se novim izazovima koji ubrzo očekuju nogometaše katalonskog diva

VIDEO

Numancia je dobila Barcelonu u prvom kolu i od tada se stroj počeo zagrijavati. Barca je doslovce mljela suparnike idućih mjeseci, sve do druge polovice veljače. Prvo je Betis uzeo bod (2-2), a onda je na Nou Campu pobijedio Espanyol. Tijekom tjedna 1-1 je Barcelona odigrala na gostovanju kod Lyona, da bi Atletico u nevjerojatnoj utakmici pobijedio 4-3. Real je s 12 bodova na brzinu prišao na samo četiri boda zaostatka, Barcelone je, jasno je svima, u krizi. Ili ipak nije?
- Niti smo umorni, niti smo u krizi, sve je to preuveličavanje - misli Barcin napadač Thierry Henry. Francuz je zabio već 14 golova ove sezone, iako su o njemu donedavno mnogi govorili kao o bivšem igraču. Zabio je i Atleticu, no Agüero i Forlan sa po dva gola donijeli su tri boda madridskoj momčadi.
- Ništa strašno, sutra je novi dan i idemo dalje. Čeka nas utakmica u Kupu protiv Mallorce, onda prvenstvo, pa uzvrat protiv Lyona u Ligi prvaka. I zato nema nikakvog smisla žaliti zbog ovog poraza - misli Henry i dodaje sasvim logičnu rečenicu:
- Pa morali smo i mi negdje izgubiti...
Strah od konkurencije definitivno ne stanuje na Nou Campu. Unatoč nizu od četiri utakmice bez pobjede, nitko ne paničari.
- Stvarno nema potrebe stvarati paniku. Bez obzira što je Real bitno smanjio razliku, nisam ni najmanje zabrinut - rekao je trener Josep Guardiola nakon poraza od Atletica.
- Odigrali su sjajno, moram im čestitati. Mi smo, s druge strane, imali previše padova u igri. No idemo dalje, kraj sezone je još jako daleko - dodao je Guardiola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka