Obavijesti

Sport

Komentari 12

Heroj gašenja splitskog požara i na Hajdukovom kalendaru...

Heroj gašenja splitskog požara i na Hajdukovom kalendaru...
5

Objavljene su i fotografije hrabrih vatrogasaca nakon gašenja požara u splitu, a jedno se lice posebno istaknulo. Bio je to Marko Ivanišević. Vatrogasac koji je jučer postao heroj grada i Hrvatske, a nedavno bio model za Hajdukov kalendar...

VIDEO

Požar u Papandopulovoj ulici u Splitu brzo je stavljen pod kontrolu, a iako je vatra zahvatila više stanova, nitko nije poginuo. Vatra je bila toliko jaka da se vatrogascima topila oprema koju nosili, a nakon akcije bili su potpuno iscrpljeni. Fotografije njihovih garavih lica s kojih je čađu prao samo znoj pogodile su cijelu javnost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:33

Među njima je bio i vatrogasac Marko Ivanišević koji je nedavno bio dijelom fotografiranja Hajdukovog kalendara za 2020. godinu gdje su se igrači 'bilih' našli u raznim ulogama, među njima i u ulozi vatrogasaca. 

Na službenoj fotografiji drugi s lijeva, splitski vatrogasac jučer je spasio svoj grad, a u Hajduku su posebno ponosni što je sudjelovao u njihovom projektu.

Podsjetimo, požar je gasilo 39 vatrogasaca splitske Javne vatrogasne postrojbe (JVP) te Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Splita i Žrnovnice.

- Trojica vatrogasaca pomoć su zatražili vjerojatno zbog premorenosti i dehidriranosti, ali još ne znamo jesu li prevezeni u bolnicu - rekli su iz JVP Split. Potvrđeno je da je ozlijeđena jedna žena na koju je palo staklo, a kasnije je objavljeno i da je lakše ozlijeđen još jedan vatrogasac koji se također nagutao dima te je dehidrirao.

 

Ponosni smo što su heroji bili dio snimanja našeg novog kalendara. 🚒👩🏻‍🚒

Objavljuje HNK Hajduk SplitPonedjeljak, 25. studenoga 2019.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići