Obavijesti

Sport

Komentari 30

Heroj Horkaš: Modrić nam je poslao motivacijsku poruku!

Heroj Horkaš: Modrić nam je poslao motivacijsku poruku!
2

Jako smo sretni, veliko hvala našim navijačima koji su nas nosili do pobjede tijekom svih 90 minuta. Za nas je igranje pred ovako punim stadionom veliko iskustvo, a ovo za nas nije krajnji domet, kaže Marin...

VIDEO

Kakvi dani za Dinamo! Zagrebački klub briljira na svim razinama, bez obzira radi li se o seniorskoj ili juniorskoj razini. Dinamo dominira Europom, poslije Benfice, u Maksimiru je pao i Liverpool.

Pokretanje videa...

Jovićević nakon Liverpoola 01:52

- Ma ne možemo mi bez drame, ali imali smo više prigoda i zasluženo prošli Liverpool. Čestitam svim svojim dečkima, stručnom stožeru, našem treneru, pa i ovoj predivnoj publici, a sada idemo do kraja - rekao je Antonio Marin, pa nastavio:

- Da, uvjeren sam da možemo do kraja. Samo dao Bog sreće i zdravlja, spremni smo za najviše domete. Moja igra? Ma uvijek može bolje, eto promašio sam taj penal, ali nema veze, zato je tu naš kapetan Horkaš.

A baš je Dinko Horkaš još jednom bio igrač utakmice, vratar modrih u raspucavanju je obranio dva penala.

San o Ligi prvaka ide dalje! Pali su Redsi, Modri u četvrtfinalu
San o Ligi prvaka ide dalje! Pali su Redsi, Modri u četvrtfinalu

- Jako smo sretni, veliko hvala našim navijačima koji su nas nosili do pobjede tijekom svih 90 minuta. Za nas je igranje pred ovako punim stadionom veliko iskustvo, a ovo za nas nije krajnji domet. Mi možemo još i više, a sada se veselimo četvrtfinalnom dvoboju - poručio je Dinko Horkaš, pa poručio:

- Prije utakmice smo dobili i veliku motivacijsku poruku Luke Modrića, hvala mu na tome, vjerujem da je i on ponosan zbog našeg prolaza.

Sada čekate boljeg iz dvoboja Chelsea - Montpellier?

Jovićević nakon rušenja Redsa: Volim ove dečke i dišem za njih
Jovićević nakon rušenja Redsa: Volim ove dečke i dišem za njih

- Ma nama je svejedno, to su sve veliki klubovi, ali mi smo već pokazali kako se s takvima možemo nositi. Kod nas nije bilo straha, tražili smo pobjedu do zadnje minute, na kraju su odlučivali penali. Oni su lutrija, sretan sam zbog svojih obrana, a poručujem Marinu da sada malo poradi na svojim penalima, haha.

Dinko Horkaš nije gledao izvođenje penala svojih suigrača, već se u tim trenucima okrenuo prema tribinama...

- Ne, to je moj običaj odavno, nikada ne gledam suigrače kako pucaju penale. Gledam tribine, kada naši navijači, onda vrisnem i ja - sa smiješkom je završio Horkaš.

A veznu liniju i ovoga je puta držao Marko Gjira.

Dinamo nikad uspješniji, a u Maksimir stižu još ljepši dani!
Dinamo nikad uspješniji, a u Maksimir stižu još ljepši dani!

- Svi smo presretni, napravili smo veliki rezultat, već sada se okrećemo sljedećim utakmicama. Meni je doista svejedno hoćemo li igrati s Chelseajem ili Montpellierom, s kim god igramo ja vjerujem u prolaz. Mi imamo tako dobre i kvalitetne dečke, to mora doći do izražaja - poručio je Gjira, te dodao:

- Naš plan je bio da stisnemo od prve minute, znali smo kako im ne smijemo dati da se razmašu. Ni trenutke nisam sumnjao u nas, ni kad smo gubili niti kada nam je bilo teško. Znao sam da imamo sjajnog golmana za penale, ali i odlične pucače. Svaka čast svima!

Vi ste svojedobno igrali s generacijom 1998. godišta, a sada ste jedan od važnijih članova ove nove uspješne generacije Dinama...

- Jesam, igrao sam s njima, ti su dečki bili doista velika generacija, pa pogledajmo gdje su već danas igrači poput Brekala, Sose, Olma, More, Gojaka..., oni su napravili velike stvari i ozbiljan iskorak na seniorskoj razini. Ja vjerujem da i tu ima puno igrača, da će i puno ovih momaka napraviti velike stvari - zaključio je Gjira.

A kakva je to točno bila motivacijska poruka Luke Modrića? Igor Jovićević sve je napravio u velikoj tajnosti, pa igračima prije izlaska na travnjak poslao video-poruku najboljeg nogometaša svijeta. Luka Modrić je bio kratak i jasan, poručio igračima 'pokažite im što znači Dinamo, budite uvjereni da možete proći i Liverpool'. A igrači su ga, vidi se po rezultatu, shvatili ozbiljno...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera