Obavijesti

Sport

Komentari 12

Herr Otto jedva čeka derbi: Bit će to susret za 'prste polizati'

Dinamo je bio strašan u Osijeku, a onda mu je Hajduk u Vinkovcima poslao poruku i poziv. Splićani imaju strašnu navalu, godinama nisu imali bolji, kaže uoči derbija u Maksimiru Otto Barić

VIDEO

Idem u Maksimir! Ne smijem nikako propustiti ovaj derbi. Bit će to sigurno spektakularna utakmica, uzbuđen je prije nedjeljnog sraza Dinama i Hajduka, legendarni Otto Barić.

Iskusni se Otto nagledao raznih derbija u svojoj karijeri, naravno, mnoge je i vodio i uopće ne sumnja kako će ovaj derbi biti utakmica za “prste polizati”.

- Dinamo je bio strašan u Osijeku, a onda mu je Hajduk u Vinkovcima poslao poruku i poziv. Splićani imaju strašnu navalu, godinama nisu imali bolju i zbog toga u Maksimir dolaze napasti. Naravno, strašnu navalu i napad ima i Dinamo. Zbog toga očekujem utakmicu s puno prilika i golova - rekao je Herr Otto i nastavio:

- Zagreb treba jednu ovakvu utakmicu. Nadam se dobroj posjeti. Šteta što se derbi ne igra dva-tri tjedna kasnije. Ne bi bilo toliko hladno i sigurno bi bilo više ljudi. Ovakav Dinamo i ovakav Hajduk zaslužuje puno ljudi na tribinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamo pobjedom u nedjelju praktički rješava prvenstvo, “bilima” bi pobjegao na plus 15 i tu bi sve bilo jasno. I s remijem bi Zagrepčani bili u sjajnoj poziciji, a pobjeda Splićana bi sigurno zapalila i pjacu i Rivu. Bili bi na minus devet, ali sigurno bi u gradu pod Marjanom nastala prava euforija.

I posljednji je derbi na Poljudu bio odličan, bila je to utakmica puna preokreta. Doista, baš kao i Otto Barić, jedva čekamo nedjelju i 15 sati. Oduševili su Dinamo i Hajduk u prvome vikendu proljetnog dijela. Jučer je određen i sudac velikog derbija u Maksimiru. Čast i odgovornost pripala je Tihomiru Pejinu iz Donjeg Miholjca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.