Obavijesti

Sport

Komentari 13

Hirscher s dvije i pol sekunde prednosti prvi u Alta Badiji...

Hirscher s dvije i pol sekunde prednosti prvi u Alta Badiji...
1

Hirscher je bio uvjerljivo najbrži u prvoj vožnji, a unatoč velikoj prednosti, na sličan je način odskijao i drugu vožnju te na kraju stigao do jedne od najuvjerljivijih pobjeda, ukupno 61. u njegovoj karijeri

VIDEO

Najbolji skijaš današnjice Marcel Hirscher po šesti je put bio najbrži u veleslalomskoj utrci na legendarnoj stazi Gran Risa u talijanskoj Alta Badiji, a drugoplasirani Francuz Thomas Fanara za nenadmašnim Austrijancem je zaostao čak 2.53 sekunde.  

Francuz Thomas Fanara do postolja je stigao sa 14. mjesta u prvoj vožnji, a odličan nastup francuskih skijaša upotpunio je Alexis Pinturault osvojivši treće mjesto, nakon što je bio sedmi uoči druge vožnje.

Drugoplasirani iz prve vožnje Šveđanin Matts Olsson završio je kao šesti, a 21-godišnji Švicarac Marco Odermatt, koji je bio iznenađujuće treći sa startnim brojem 27, nije završio drugu vožnju.

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić imao je razočaravajući nastup u prvoj vožnji zaostavši čak četiri sekunde i 26 stotinki za Hirscherom, što je bilo dovoljno tek za 40. mjesto u konkurenciji 81 natjecatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pobjedom u Alta Badiji Marcel Hirscher je povećao prednost u redoslijedu veleslalomaša sa 280 bodova, 132 više od drugoplasiranog Henrika Kristoffersena, a vratio se i na vodeće mjesto u ukupnom redoslijedu u kojem ima 380 bodova, 40 više od Austrijanca Maxa Franza.

Već u ponedjeljak (18.15 sati) skijaši će se ponovno u Alta Badiji boriti za bodove u Svjetskom kupu, a na rasporedu je paralelni veleslalom.

Alta Badia - veleslalom (m)

1 Marcel Hirscher (Aut) 2:32.29
2. Thomas Fanara (Fra) +2.53
3. Alexis Pinturault (Fra) +2.69
4. Manuel Feller (Aut) +2.72
5. Tommy Ford (SAD) +2.79
6. Matts Olsson (Šve) +2.81
7. Luca De Aliprandini (Ita) +3.14
8. Loic Meillard (Švi) +3.31
9. Thomas Tumler (Švi) +3.33
9. Victor Muffat-Jeandet (Fra) +3.33
9.Žan Kranjec (Slo) +3.33

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...