Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Sljeme je primjer organizacije, to je najbolji slalom sezone!'

'Sljeme je primjer organizacije, to je najbolji slalom sezone!'
1

Petu pobjedu na Sljemenu danas je ostvario Austrijanac Marcel Hirscher. Alexis Pinturault osvojio je drugo mjesto, a treće je pripalo Austrijancu Manuelu Felleru

VIDEO

Sljeme je peta slalomska utrka u skijaškoj sezoni 2018./ 2019. godine. Kao i svake sezone posao koji su organizatori napravili bio je na vrhunskoj razini, a velike pohvale dolazile su od onih najboljih u ženskoj, ali i muškoj konkurenciji.

Zagreb: Priprema staze za drugu vožnju ženskog slaloma

Još je jučer na medijskoj konferenciji nakon utrke pobjednica Mikaela Shiffrin izjavila kako je stazom iznimno zadovoljna. Navela je kako je bilo jednostavno ubrzavati i riskirati jer je podloga izdržala do kraja i sve skijašice su imale jednake uvjete.

Još veće priznanje organizatori su dobili od najbržeg trojca na muškoj utrci slaloma. Marcel Hirscher, Alexis Pinturault i Manuel Feller jedan po jedan otvorili su dušu novinarima i izjavili da je staza na Sljemenu, kao i cijela organizacija utrke bila fantastična.

Zagreb: Marcel Hirscher osvojio svoj peti naslov kralja Sljemena

- Da vam budem iskren, danas smo skijali na najboljoj stazi ove sezone. Uvjeti su bili fantastični i nadam se da ćemo imati više ovakvih utrka. Meni je ovdje uvijek zabavno skijati i ova utrka može biti primjer svim ostalim organizatorima - izjavio je Hirscher.

- Složiti ću se s Marcelom, sa sigurnošću mogu potvrditi da je slalom na Sljemenu ponudio skijašima uvjete bolje nego bilo koja utrka ove sezone - priključio se pohvalama Francuz Pinturault.

Zagreb: Prva vožnja muskog slaloma Snow Queen Trophy 2019.

Prvi puta u karijeri na postolje slalomske utrke svjetskog kupa popeo se Austrijanac Manuel Feller, a vidno dobro raspoložen priključio se pohvalama na račun organizacije utrke.

Alpine Skiing - Alpine Skiing World Cup - Men

- Čim vidite da se u drugu vožnju plasiraju skijaši sa startnim brojevima preko 40, odmah znate o kakvoj se kvaliteti staze radi. Alta Badia je ponudila slične uvjete u veleslalomu, a najbolji slalom ove sezone skijali smo upravo ovdje - završio je Feller.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu