Obavijesti

Sport

Komentari 14

Hladan tuš u Bjelorusiji: BATE Borisov skinuo moćni Arsenal

Hladan tuš u Bjelorusiji: BATE Borisov skinuo moćni Arsenal
1

Londonski sastav je nastupio s jakom postavom, a Unai Emery je u drugom dijelu uveo u igru i Pierrea-Emericka Aubameyanga i Denisa Suareza, ali nije pomoglo, topnici će priliku tražiti u uzvratu

VIDEO

Nogometaši bjeloruskog prvaka BATE Borisova priredili su iznenađenje pobijedivši u prvom susretu 16-ine finala Europske lige Arsenal sa 1-0.

Pogodak odluke zabio je Stanislav Dragun u posljednjim trenucima prvog dijela. Dmitri Baga je ubacio iz slobodnog udarca s desne strane, a Dragun najviše skočio i zabio za 1-0.

"Topnici" su posljednjih pet minuta igrali s igračem manje nakon što je isključen Alexandre Lacazette. Londonski sastav je nastupio s jakom postavom, a Unai Emery je u drugom dijelu uveo u igru i Pierrea-Emericka AubameyangaDenisa Suareza, ali nije pomoglo.

Benfica je na gostovanju u Istanbulu pobijedila Galatasaray sa 2-1. Golove za portugalski sastav zabili su Eduardo Salvio (27-11m) i Haris Seferović (64), dok je pogodak za Galatasaray zabio Christian Luyindama (54).

Za portugalski sastav je od 81. minute zaigrao hrvatski nogometaš Filip Krovinović.

Gostujuću pobjedu ostvarila je i Sevilla koja je u Rimu porazila Lazio sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Ben Yedder u 22. minuti. Milan Badelj nije nastupio za Lazio, baš kao niti Marko Rog za Sevillu.

Identičnim rezultatom Inter je u Beču pobijedio Rapid, a gol je zabio Lautaro Martinez iz jedanaesterca u 39. minuti.

Ivan Perišić je igrao cijeli susret za goste, Marcelo Brozović nije nastupio zbog žutih kartona, dok je Šime Vrsaljko operirao koljeno. Ivan Močinić, Mateo Barać i Manuel Martić nisu nastupili za Rapid.

Krasnodar i Bayer Leverkusen su igrali 0-0, a Tin Jedvaj nije nastupio za goste.

Bez golova je završio i susret praške Slavije i Racing Genka, a Ivan Fiolić je igrao za goste do 57. minute.

Rennes je nakon devet minuta vodio 2-0 protiv Betisa, a na poluvremenu je imao vodstvo 3-1, ali su Španjolci uspjeli izjednačiti. Golove za Rennes zabili su Hunou (2), Javi García (9-ag), Ben Arfa (45+3-11m), a za goste Lo Celso (32), Sidnei (62) i Lainez (90).

Olympiakos i kijevski Dynamo su igrali 2-2, nakon što su Grci imali 1-0 i 2-1. Za pirejski sastav zabili su Koka (9) i Gil Dias (40), a za Ukrajince Bujalski (27) i Verbič (89).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu