Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Hleb pije, Nasri je gangster, a Van Persie baš arogantan tip'

'Hleb pije, Nasri je gangster, a Van Persie baš arogantan tip'
4

Poljak među Juventusovim vratnicama Wojciech Szczesny osvrnuo se na svojih šest godina u Arsenalu pa vrlo kratko, a bez ikakvog biranja riječi opisao trojicu igrača s kojima je dijelio svlačionicu u sjevernom Londonu

VIDEO

Od ljeta 2017. Wojciech Szczesny je vratar Juventusa. Prije toga Poljak je bio varšavskoj Legiji, engleskom Brentfordu, Romi te, najduže, u Arsenalu.

Ovih dana je sjeo pred kameru YouTube kanala Foot Truck pa progovorio o svojim danima u sjevernom Londonu i u vrlo malo riječi, ali bez imalo rezerve opleo po nekadašnjim suigračima.

Gangster i arogancija

- Robin Van Persie mi nikad nije 'legao'. Ni najmanje. Nizozemac je ekstremno arogantan tip. Odličan igrač, ali... Slično kao Samir Nasri. Taj Francuz zna igrati, ali oduvijek mislim da je on: neka vrsta gangstera - izjavio je Szczesny.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Soccer - Barclays Premier League - Arsenal v Tottenham Hotspur - Emirates Stadium

Pijanac i kreacija

Szczesny se sjetio i bjeloruskog fantaziste, Aleksandera Hleba.

- Strašan nogometaš. U doba kad smo skupa bili u Arsenalu bio je mlad, oko 26 godina, i još je puno dobrih godina moglo biti pred njim, ali taj čovjek jako voli popiti i zato nije postigao više. Jednostavno previše voli bocu - rekao je golman poljske repke.

Inače, Hleb još uvijek igra, u domovini, za Bate Borisov. Barcelona ga je 2008. dovela kao veliko pojačanje. Redale su se pohvale i najave velike priče:

"Sjajno se uklapa u našu filozofiju, mnogi će se iznenaditi kad ga vide kako igra" govorio je Pep Guardiola, "Idealan igrač za Barcu. Vrhunska tehnika, nogometna inteligencija i kretanje na terenu", pričao je Txiki Begiristain.

arsenalitalia.com

Hleb je imao svojih bljeskova u Kataloniji, ali uglavnom je igrao tako "dobro" da je posuđivan u VfB Stuttgart (iz kojeg je došao u Arsenal), u Birmingham City i u Wolfsburg dok ga napokon 2012. nisu besplatno pustili u ruska Krilja Sovetov.

U povijesti Nou Campa ostao je samo po jednom pitanju: "Tko je najveće razočaranje od igrača koje je Barca dovela u ovom mileniju: Čigrinski, Maxi Lopez, Rochemback, Keirrison ili - Hleb"?

REUTERS
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov