Obavijesti

Sport

Komentari 0

HNL: Golijada u Šibeniku, Riječanima bod u Zadru

HNL: Golijada u Šibeniku, Riječanima bod u Zadru
1

Šibenik je protiv Međimurja imao 3-0, pa morao spašavati pobjedu. U ogledu Zadra i Rijeke nije bilo golova, a Cibalia je lako 'riješila' S. Belupo

VIDEO

Prvi i zadnji gol u subotnjem popodnevnom programu HNL-a pao je u Šibeniku. Već u 4. minuti hitri napadač Šibenika Ermin Zec pao je u šesnaestercu, sudac je pokazao na bijelu točku, a siguran realizator bio je iskusni Ivan Bulat. Isti igrač bio je autor povećanja šibenskog vodstva početkom nastavka. Sjajni Krešo Makarin je asistirao, a Bulat iz blizine lako zabio. Svega dvije minute kasnije Makarin je svoju odličnu izvedbu okrunio i golom za visokih 3-0.
I kada je sve upućivalo da su riješene sve dvojbe, Međimurje je proigralo. U samo dvije minute zabili su dvaput i potpuno se vratili u utakmicu. Prvo je Babić glavom nakon kornera poslao loptu iza leđa Zlatka Runje, a u 70. minuti pogodio je i čakovečki Brazilac Eliomar. Do kraja Međimurje nije imalo izglednih šansi, a utamicu je zaključio Zec golom u sudačkoj nadoknadi.
Čovjek koji je jesenas srušio i Dinamo i Hajduk, Željko Malčić, u Vinkovcima je dvaput nadmudrio obranu Slaven Belupa. Kombinaciju Radasa i Maroslavca u 16. minuti je pretvorio u vodstvo Cibalije, a zabio je i u 86. minuti za 3-0. S lijeve strane dodavač je bio Bagarić. Strijelac za Cibaliju bio je i Baraban, koji je u 68. minuti efektno završio polukontru Vinkovčana.
Nakon remija u Splitu i domaćeg poraza od Dinama, Rijeka je uzela i drugi proljetni bod. Gledatelji su u Stanovima vidjeli praznu i nezanimljivu utakmicu u kojoj je jedini spomena vrijedan događaj crveni karton Igora Čaglja. Čovjek je 'pocrvenio' protiv Hajduka, pauzirao protiv Dinama, pa opet dobio crveni karton protiv Zadra. Da stvar bude gora, ovoga je puta isključen nakon isteka 90. minute.

HNL, 22. KOLO:
ZADAR - RIJEKA 0-0
ŠIBENIK - MEĐIMURJE 4-2 (Bulat 4-11m, 54, Makarin 54, Zec 90 / Babić 69, Eliomar 70)
CIBALIA - SLAVEN BELUPO 3-0 (Malčić 16, 86, Baraban 68)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu