Obavijesti

Sport

Komentari 38

Vrijeđao Armadu: HNS kaznio suca Pauka pa ga suspendirao

Vrijeđao Armadu: HNS kaznio suca Pauka pa ga suspendirao
1

Disciplinska komisija HNS-a kaznila je suca i splitskog vijećnika Martina Pauka s 15 tisuća kuna zbog neprimjerene objave prema Armadi i Riječanima. Suspendirali su ga jer nije platio staru kaznu

VIDEO

Ponoćka je prošla, deco iz Armade, vratite se kući, sarme vam se hlade. Hristos se rodi, napisao je na Facebooku splitski gradski vijećnik i sudac HNS-a Martin Pauk, a sad je za taj tekst dobio kaznu.

Disciplinska komisija HNS-a odlučila je kako je Pauk tim činom prekršio odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika zbog čega je dobio kaznu u visini od 15 tisuća kuna. U obzir je uzeta činjenica da je prekršaj napravljen s namjerom, a optuženi se  nije pokajao. Pauk je i ranije kažnjavan za nepoštivanje Kodeksa, a sad je zbog neplaćanja te stare kazne dobio suspenziju.

Podsjetimo, nakon što je Torcida pod okriljem noći na Kantridi ostavila poruku Armadi, čestitajući im pravoslavni Božić, pripadnici Armade došli su pred prostorije Torcide u Split i razvili transparent “Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći”.

U navijačke prokovacije ničim izazvan uključio se splitski gradski vijećnik Martin Pauk, bivši mostovac, a sad član Neovisnih za Hrvatsku Brune Esih. Njegova poruka ne može biti sramotnija. Osim što je izmijenio poruku Armade i ubacio ustaško slovo 'u', dodao je i da u Rijeci, gradu od 120.000 stanovnika, citirat ćemo, 'Poznaje nekoliko normalnih i ispravnih ljudi'. 

Na terenu održao minutu šutnja za Praljka

Martin Pauk 2017. godine, na utakmici 3. HNL jug između Uranije i Kamena samoinicijativno je održao minutu šutnje u spomen na generala Slobodana Praljka, osuđenog za ratni zločin nad muslimanima u srednjoj Bosni.

- Uobičajeno je da se minute šutnje održavaju u spomen na žrtve Škabrnje i Vukovara, kad premine neki dužnosnik ili igrač, poznata osoba... Za takve, uobičajene minute šutnje niti ne dobivamo prethodne najave. A to što minuta šutnje nije održana na ostalim utakmicama odigranima za vikend vjerojatno je pitanje birokracije, netko je očito u petak prerano otišao kući s posla i nije poslao obavijest. U ovakvim okolnostima uobičajeno je da se održi minuta šutnje, tako i postupio, i uopće nisam znao da isto neće napraviti i ostale kolege - rekao nam je tada Pauk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka