Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HNS: Nećemo mijenjati grb, a Azeri će gostovati u Zagrebu...

None Foto: DAVID KLEIN

Reprezentacija će kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. otvoriti u Maksimiru protiv Azerbajdžana, a grb HNS-a neće mijenjati dizajn - sukus je to razmišljanja današnje sjednice IO-a HNS-a

Izvršni odbor HNS-a sastao se danas u Westinu, a odlučeno je kako će hrvatska nogometna reprezentacija kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. otvoriti u Maksimiru protiv Azerbajdžana. Utakmica će se odigrati 21. ožujka.

 

HNS je prije par mjeseci pokrenuo natječaj za izradu novog grba HNS-a, ali niti jedan prijedlog nije zadovoljio ukuse Izvršnog odbora.

- Nakon provedenog javnog natječaja za prijedloge izgleda novog grba Hrvatskog nogometnog saveza, a imajući u vidu izvještaj Komisije za izdavačku djelatnost, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je kako niti jedno pristiglo rješenje ne bi predstavilo poboljšanje u odnosu na postojeći grb te stoga neće mijenjati aktualni grb za sljedeći natjecateljski ciklus. HNS se ovim putem zahvaljuje svim autorima na uloženom vremenu, trudu i kreativnosti tijekom ovog procesa - kazali su iz HNS-a.

Uz to, usvojene su odluke o Kalendaru natjecanja za 2019. godinu, novi Pravilnik o licenciranju te nova Odluka o visini naknade za treniranje i razvoj igrača.

Komentari (56)
  • Što se tiče grba, kada je izašao natječaj, probao sam razmišljati o novom, te ubrzo shvatio da je ovaj toliko dobar, da novi više nemože biti bolji, da i zanemarimo broncu i srebro. Drago mi je da je i HNS došao do istog promišljanja!

    10. 12. 2018,   17:43
  • Izgleda da za Hns Hrvatska nema mora.

    10. 12. 2018,   17:15
  • Kakvi su protivnici, cjelokupne kvalifikacije su se trebale igrati na manjim stadionima.... Zaprešić, Vinkovci, Dugopolje, Pula i Varaždin

    10. 12. 2018,   17:23