Obavijesti

Sport

Komentari 9

Ho-ho-ho! Što djedica donosi prvoligašima za Novu godinu?

Ho-ho-ho! Što djedica donosi prvoligašima za Novu godinu?
1

Kako grijati teren bez kotlovnice? Hoće li se Hajduk izvući i zašto Osječanima na dar Djedica nosi kupaće. Nakon dužeg vremena Djed Mraz bi Rudešu mogao vratiti web administratora

VIDEO

Gotova je polusezona HNL-a, a ovo je mali pregled novogodišnjih poklona za svih deset hrvatskih prvoligaša

Nekima je najveća želja za Novu pobjeda, bilo kakva jer ove sezone nisu dobili baš nikoga, mislimo na Rudeš. Drugi pak maštaju o pomirbi vodstva kluba i navijača pa da se napokon čuje pjesma s tribina, a ne da vlada muk, kao na primjer u Rijeci. 

Treći sanjaju pobjedu u šesnaestini finala Europske lige, što od srca želimo Dinamu, a četvrti da se njihov brod kroz neveru probije do mjesta koja vode u Europu jer nije još sve izgubljeno, kao što je slučaj s Hajdukom.

Osječani se zamišljaju kako u kupaćim gaćicama iz lože prate borbu za sam vrh, ipak su oni najefikasnija momčad prvenstva, a Lokomotivini skauti sasvim sigurno su opet na putu prema Albaniji jer tamo gdje su našli Uzunija i Kastratija sigurno ima još dobrih igrača.

Slavenu treba kotlovnica za grijani teren, Zaprešiću grafički dizajner, Istri bilo kakvi domaći igrači jer imaju 18 stranaca. Generalno, hrvatskom nogometu i Prvoj HNL u 2019. želimo golove, driblinge, spektakl... I prvu lopatu za novi nacionalni stadion.

Dinamo 

Dobri Djed Mraz za Novu godinu nosi gajbu vrhunskog češkog piva. Sedam kuna je cijena za pola litre zlatne tekućine u Plzenu, gdje će “modri” na Valentinovo igrati 1/16 finala EL-a.

Zločesti Djed Mraz “modrima” bi poklonio jacuzzi. Onaj što je Dinamovim novcem, na čuđenje skupštinara Ognjena Naglića, kupljen “balkanskom špijunu” Franji Vargi.

Dobro došli u stvaran svijet, gospodine Naglić... 

Osijek

Dobri Djed Mraz donosi Slavoncima - kupaće gaćice!

U nacrtima novog stadiona NK Osijeka je i VIP loža u kojoj bi navodno trebao biti i jacuzzi. To je svakako nešto bez čega pravi navijači Osijeka ne mogu ni zamisliti nogometnu nedjelju...

A zločesti Djedica poklonit će im paket francuske salate za njihova ponajboljeg igrača, mahera slobodnih udaraca Peru Bočkaja.

Koji uvijek ima  par kilograma viška. 

Rijeka

Dobri Djed Mraz donosi poklon za trenera Igora Bišćana. On je često u Zagrebu, odvede djecu u školu pa juri da stigne na trening. Svakako se isplati imati ENC, i što se uštede i što se brzine tiče.

A zločesti Djed Mraz, ako bi baš htio biti jako zločest, poklonio bi Armadi megafon! Jer se nekako slabo čuje navijanje u zadnje vrijeme, otkako su ‘hardocre’ pripadnici Armade zaratili s Miškovićem. 

Lokomotiva

za Lokose - jedan albanski konjak Skenderbeg za sve, najbolji na svijetu! Uzuni i Kastrati donijet će im milijune eura, dvojica albanskih nogometaša najbolje su što Lokomotiva ima u svojim redovima.

Zločesti Djed Mraz donosi im nagradu Braveheart, odnosno Hrabro srce što su napokon, iz 250. pokušaja pobijedili Dinamo.

I suprotstavili se Dinamovu kandidatu na ZNS-u.

Gorica

Nagradu “Frequent Flyer” Goričinu Farouku Miyi donosi zločesti Djed Mraz, jer čovjek krene na reprezentativno okupljanje Ugande u ponedjeljak, odmah nakon utakmice s Belupom, a vrati se iduću nedjelju na poluvremenu utakmice s Hajdukom, nakon četiri dana leta i presjedanja!

A dobri Djed Mraz dovodi im u 2019. Litavca i u košarkaški klub.

Ipak je to u Litvi nacionalni sport...

Hajduk

Iz perspektive navijača Hajduka - hvala Bogu da je gotova i ne ponovila se 2018. Zločesti Djed Mraz Hajduku bi za 2019. poklonio legendarni Azrin album “Ravno do dna”.

Onaj dobri odlučio bi se za singl “Sve ću preživit, na sve san friži spreman” Tedija Spalata...

Inter

Zločesti Djed Mraz dovodi im na poklon grafičkog dizajnera osobito snalažljivog u Photoshopu. Da ne moraju idući put Modriću čestitati tako što naprave obrez Čečija Bogdana i zalijepe ga uz pomoć Painta na fotku Luke Modrića u zaprešićkom, žutom dresu.

A Dobri Djedica donosi im u 2019. - transfer Luke Modrića iz Reala! Jer oni također imaju postotak od transfera. Mali, ali na te milijune...

Lova do krova!

Slaven 

Ma nema se tu što razmišljati, zločesti Djed Mraz donosi našem Slavenu Belupu pravu pravcatu kotlovnicu! Kakvu sad kotlovnicu, pitate se? E, pa onu zbog koje se nije moglo igrati zadnje kolo jesenskog dijela u Koprivnici  iako je HNS dodijelio milijune kuna za grijani travnjak. Ali kako ćeš ugrijati ako ne spojiš travnjak na kotlovnicu?! A kotlovnice - nema! 

Dobri Djed donosi im šleper Vegete da začine malo igru.

Istra

Nema druge, našu Istru Djed Mraz hitno mora uključiti u akciju “Kupujmo Hrvatsko” - čak 18 stranaca imaju u sastavu. A na kraju im opet nije imao tko igrati pa su razmišljali hoće li za gostovanje na Poljudu reaktivirati Rocu, legendu kluba.

A dobri Djedica im donosi povratak navijača jer je svega 955 ljudi gledalo Istru protiv Rudeša, dok ih je utakmicu s Interom gledalo oko 600.

Pa gdje ste, navijači? 

Rudeš

Dobri Djedica hitno im u 2019. vraća one majstore koji su im vodili društvene mreže. Dok su snimali šaljive skečeve uoči domaćih utakmica, dobro im je išlo. A otkako su prestali nisu pobijedili niti jednom!

Zločesti Djed Mraz dovodi im web administratora u klub - zadnju objavu na internetskoj stranici imali su još 15. lipnja. Nakon toga - ništa. A pobjede nemaju od 14. svibnja i, ne biste vjerovali, Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani