Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hoće priznat' garanciju? Thiem volejem razbio mob gledateljici

None Foto: SportKlub/Screenshot

Dominic Thiem u Montrealu je pobijedio našeg Marina Čilića sa 7-6(7), 6-4, a već se na zagrijavanju vidjelo kako će u tom meču biti posebno 'precizan' kad je rastužio jednu gledateljicu

Dragi, vidi kakve sam slike uhvatila! Opa... Dominiče, crni Dominiče, misli su to koje su vjerojatno prolazile kroz glavu nesretne gledateljice kad je na podu tribine kraj terena u Montrealu gledala ostatke ekrana svog mobitela. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Austrijski tenisač Dominic Thiem je ne baš jakim volejem pogodio direktno u mobitel gledateljice koja se ovako nečemu nije nadala na zagrijavanju. Odmah se 'Domi' ispričao jer je svjestan i da je gađao, da vjerojatno bolje ne bi pogodio.

Foto: SportKlub/Screenshot

Kasnije je pobijedio našeg Marina Čilića s 2-0 u setovima i prekinuo njegov dobar niz u Montrealu, a u četvrtfinalu ga čeka ruska nada Daniil Medvedev.

Komentari (22)
  • Nije samo mobitel razbio nego i cilica....😏

    9. 8. 2019,   11:03
  • Prekinuo dobar niz Čilića ? Otkada su to dvije pobjede za redom "dobar niz" ? Dobar niz bi bio 6,7 pobjeda ali 2 nikako.

    9. 8. 2019,   13:22
  • Pukao je kao zvečka...mobilni😎..

    9. 8. 2019,   11:18