Obavijesti

Sport

Komentari 9

Hoćemo meč! Kim Kardashian i Conor McGregor su - rođaci...

Hoćemo meč! Kim Kardashian i Conor McGregor su - rođaci...
1

Kris Jenner svoje porijeklo vuče iz Škotske, a krvno je povezana i s jednim od predaka Conora McGregora. Obje obitelji su potomci škotskih kraljeva! Conor je rođakinji poželio dobrodošlicu u obitelj

VIDEO

Vjerovali ili ne, Conor McGregor i Kim Kardashian su - rođaci! 

Kardashiani su ponosni na svoje armensko porijeklo, ali malo tko zna da mama Kris Jenner svoje porijeklo vuče iz Škotske. Daily Record je krenuo putem povijesnih knjiga i obiteljskih stabala i otkrio je da je Kris povezana s odmetnikom i narodnim herojem Robertom Royom MacGregorom.

Roy je umro 1734. godine u 63. godini života, za života je bio pripadnik jednog od najstarijih škotskih klanova, poznati pobunjenik i kradljivac stoke, a bio je dio jakobitskog ustanka 1689. godine i sudjelovao je u bitci kod Glen Shiela 1719. godine. On je poveznica Kardashiana i McGregora sa prvim kraljem Škota Kennethom MacAlpinom, što znači da obje zvijezde imaju kraljevsko porijeklo.

I dok je Kim usredotočenija na armensko porijeklo s očeve strane, prije nekoliko godina je osudila zanijekanje genocida u Armeniji, njezina sestra Kourtney je svoju kćerku 2012. godine nazvala Penelope Scotland Disick. U isto vrijeme, Conor, koji potiče iz irske loze MacGregora, ne krije ponos zbog svojih korijena.

- Moja obitelj potiče iz škotskih visoravni, borili su se za svoju neovisnost. Borbe su nešto čime se moja obitelj bavila tijekom čitave povijesti, meni je to znak da sam na pravom putu na kojemu je bila i moja obitelj. Samo što više nismo u poljima, sada smo u oktogonima, u arenama ispunjenim tisućama ljudi, prijenose gledaju milijuni ljudi... Porijeklo mi je dodatna motivacija u borbi. To je nešto što je u meni, radim ono što su moji preci radili davno prije mene i jednostavno obiteljsko ime nosim s ponosom - pričao je ranije McGregor.

Čim je pročitao da je krvno povezan s američkom zvijezdom, MMA borac joj je na Twitteru poručio: "Dobrodošla u obitelj".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu