Obavijesti

Sport

Komentari 16

Hoffenheim brani Kramariću da zaigra u meču protiv Slovačke?

Hoffenheim brani Kramariću da zaigra u meču protiv Slovačke?
1

Andrej vjerojatno neće igrati protiv Kölna, njemu je potrebno nekoliko tjedana da se vrati u formu, rekao je trener Hoffenheima Alfred Schreuder u vezi hrvatskog reprezentativca...

VIDEO

Nije ga bilo sve do 20. listopada zbog ozljede desnog koljena, a onda je iznenada zaigrao i utrpao golove i Schalkeu i Herthi. Andrej Kramarić (28) pokazao je svoju klasu i koliko je nedostajao Hoffenheimu. Mučio je muku s misterioznom ozljedom cijelo ljeto, nije se znalo uopće što je u pitanju, a onda je otišao na operaciju kako bi se riješio tih problema.

Pokretanje videa...

02:25

Protiv Schalkea i Herthe činilo se da je ozljeda iza njega, ali pojavili su se novi problemi. I sam je Andrej nakon tih utakmica izjavio da nije na 100 posto i da će mu trebati neko vrijeme da se vrati na pravu razinu, no nitko nije mogao pretpostaviti da će se bolovi opet pojaviti.

Krama nije igrao protiv Paderborna u prošlom kolu, Kicker piše da neće igrati ni danas protiv Kolna, a to dovodi i u pitanje njegov nastup za reprezentaciju u utakmici protiv Slovačke. 

- Andrej vjerojatno neće igrati protiv Kolna, njemu je potrebno nekoliko tjedana da se vrati u formu - rekao je trener Hoffenheima Alfred Schreuder. 

Kako piše Kicker, Kramarić je u utakmici protiv Kölna presjedio svih 90 minuta i to s ledom na svome koljenu. Jasno je da mu koljeno nije naviknulo na napore nakon toliko vremena i da su se javile iritacije i blagi bolovi nakon što je protiv Schalkea i Herthe odigrao svih 90 minuta.

1899 Hoffenheim - FC Schalke 04

Zbog svega toga Hoffenheim ne želi forsirat njegov povratak i za pretpostaviti je da će mu savjetovati da propusti reprezentativno okupljanje. U njihovom cilju je da se Andrej što prije vrati i ne bi baš bili zadovoljni time kada bi zaigrao protiv Slovaka i tako riskirao novu ozljedu. U prijevodu rečeno, Hoffenheim bi volio da se Kramarić ne odazove izborniku Daliću.

On je posljednji put za 'vatrene' igrao u lipnju protiv Walesa u Osijeku i od tada je propustio preostala dva okupljanja, odnosno utakmice protiv Slovačke, Azerbajdžana, Mađarske i uzvrata protiv Walesa u Cardiffu. 

1899 Hoffenheim - FC Schalke 04

U njegove kopačke uskočio je Bruno Petković i pokazao zavidnu formu. Naravno da bi nam Andrej bio od velike pomoći u ključnoj utakmici za plasman na Euro, ali pravo je pitanje vrijedi li riskirati novu njegovu ozljedu. S tim sigurno ne bi bili zadovoljni ni Hrvatska, Andrej, a niti Hoffenheim koji je i pokazao što misli o tome...

Novo reprezentativno okupljanje je najavljeno za ponedjeljak, a utakmica protiv Slovačke je na rasporedu 16. studenog...

Pokretanje videa...

15:21

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica