Obavijesti

Sport

Komentari 7

Hokejaško ludilo: Letang najavio pobjedu u Villachu

Hokejaško ludilo: Letang najavio pobjedu u Villachu
1

To je najteže gostovanje u ligi, ali idemo i njih dobiti pa da start iz snova još malo potraje, rekao je junak Medvešćakove pobjede nad Olimpijom

VIDEO

Imamo pravu, "fajtersku" momčad i možemo obećati da ćemo kod kuće biti nepobjedivi. Ovu dvoranu nitko neće lako osvojiti, govorili su u Medveščaku u najavama austrijske EBEL lige. Glavno pitanje bili je koliko se ta, ''preko noći'' sastavljena momčad može nositi s momčadima u EBEL-u, no nakon tri odigrana kola ''medvjedi'' su – hit. Ne samo u Zagrebu, već u cijeloj ligi. Tri utakmcie, tri pobjede, u Domu sportova pala je Olimpija, golom Letanga 17 sekundi prije kraja. Prepune tribine su proključale, potpuna euforija.
- Ovo je fantastično, pogledaj te tribine! – komentirala su dva slovenska novinara krajem posljednje trećine utakmice protiv Olimpije, dok su ljudi iz austrijske lige oduševljeno promatrali kako 5500 navijača ''gura'' Medveščak do pobjede.
- Nećemo na svakoj utakmici zabiti pet golova. Obrana je ovaj put bila ključna. Imamo možda i najboljeg golmana u ligi, publika uopće nema konkurencije i ako ovako nastavimo može biti svega – rekao je Amerikanac Alan Letang nakon te velike pobjede nad Olimpijom.
I najavio sljedeće gostovanje, već u nedjelju  ''medvjedi'' gostuju u Villachu u derbiju lige. Samo Medveščak i Villach imaju tri pobjede i sami su na vrhu ljestvice. Uh, kakav bi to bi opothvat.
- To je najteže gostovanje u ligi, ali idemo i njih dobiti pa da start iz snova još malo potraje – poručio je Letang.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu