Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hokejaško ludilo: Letang najavio pobjedu u Villachu

None Foto: medvescak.com

To je najteže gostovanje u ligi, ali idemo i njih dobiti pa da start iz snova još malo potraje, rekao je junak Medvešćakove pobjede nad Olimpijom

Imamo pravu, "fajtersku" momčad i možemo obećati da ćemo kod kuće biti nepobjedivi. Ovu dvoranu nitko neće lako osvojiti, govorili su u Medveščaku u najavama austrijske EBEL lige. Glavno pitanje bili je koliko se ta, ''preko noći'' sastavljena momčad može nositi s momčadima u EBEL-u, no nakon tri odigrana kola ''medvjedi'' su – hit. Ne samo u Zagrebu, već u cijeloj ligi. Tri utakmcie, tri pobjede, u Domu sportova pala je Olimpija, golom Letanga 17 sekundi prije kraja. Prepune tribine su proključale, potpuna euforija.
- Ovo je fantastično, pogledaj te tribine! – komentirala su dva slovenska novinara krajem posljednje trećine utakmice protiv Olimpije, dok su ljudi iz austrijske lige oduševljeno promatrali kako 5500 navijača ''gura'' Medveščak do pobjede.
- Nećemo na svakoj utakmici zabiti pet golova. Obrana je ovaj put bila ključna. Imamo možda i najboljeg golmana u ligi, publika uopće nema konkurencije i ako ovako nastavimo može biti svega – rekao je Amerikanac Alan Letang nakon te velike pobjede nad Olimpijom.
I najavio sljedeće gostovanje, već u nedjelju  ''medvjedi'' gostuju u Villachu u derbiju lige. Samo Medveščak i Villach imaju tri pobjede i sami su na vrhu ljestvice. Uh, kakav bi to bi opothvat.
- To je najteže gostovanje u ligi, ali idemo i njih dobiti pa da start iz snova još malo potraje – poručio je Letang.

Komentari (7)
  • Pola ekipe iz Kanade, trećine iz Amerike, i pokazuju kako se gine za šahovnicu!! A ne ovi šmiranti iz Dinama...sram ih bilo! Naprijed, Lički Medvjedi!

    19. 9. 2009,   15:52
  • bio sam na obje tekme i idem na svaku jer se ovo stvarno isplati, a ne ic na sugavi dinamo il doma gledat one kosarkase sramotne...a mislim da ce i koje gostovanje past...

    19. 9. 2009,   15:52
  • ovo zelim da gledam na tv a ne dosadni hnl

    19. 9. 2009,   15:36