Obavijesti

Sport

Komentari 43

Hrga nikad veći favorit: Molina ima male šanse, skoro nikakve

Hrga nikad veći favorit: Molina ima male šanse, skoro nikakve
1

Da je u sjajnoj formi potvrđuju i svjetske kladionice. Nikad u svojoj karijeri Hrgović nije bio ovoliki favorit uzevši u obzir ime koje će stajati preko puta njega i događaj na kojem će nastupati

VIDEO

Pred najboljim hrvatskim boksačem Filipom Hrgovićem (9-0) je ispit karijere na zaista sjajnom događaju u Saudijskoj Arabiji koji predvode prvak teške kategorije Andy Ruiz i Anthony Joshua u velikom revanšu.

Protivnik mu je proslavljeni boksač Eric Molina u jubilarnom 10. meču u kojem će Hrga braniti svoju internacionalnu WBC titulu u teškoj kategoriji idućeg vikenda.

Pokretanje videa...

Mirko i Hrgović treniraju 00:21

Proteklih 12 tjedana proveo je pripremajući se za treću obranu naslova nakon što ju je prošle jeseni osvojio nokautom protiv Amira Mansoura u zagrebačkoj Areni pa obranio protiv Corbina i Heredije. Teškaš se nalazi u sjajnoj formi i videi koje je objavljivao proteklih tjedana pokazuju da će spremniji nego ikad dočekati najveće ime svoje dosadašnje karijere.

Posljednju fazu priprema odradio je u Miamiju.

- Nakon 12 tjedana napornog rada, završen je još jedan trening kamp u Miamiju. Veliko hvala mojem teamu i sparing partnerima koji su mi pomogli u pripremama za nadolazeću borbu! SPREMNI SMO ZA IDUĆU SUBOTU! - poručio je Hrgović preko društvenih mreža.

A da je u sjajnoj formi potvrđuju i svjetske kladionice. Nikad u svojoj karijeri Hrgović nije bio ovoliki favorit uzevši u obzir ime koje će stajati preko puta njega i događaj na kojem će nastupati.

Tako je na Hrgu koeficijent svega 1,05 dok na Erica Molinu varira između 9 i 15, kako u kojoj kladionici. Svjetski stručnjaci Molini daju vrlo male šanse, gotovo nikakve i ako želi pobijediti morat će napraviti pravo čudo.

Meč Hrgovića i Moline bit će jedan od uvodnih mečeva velikog revanša prvaka teške kategorije Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue na zaista sjajnom fight cardu.

Hrgović će u ring prije Aleksandra Povjetkina, koji se suočava s Michaelom Hunterom, i Dilliana Whytea, koji boksa protiv Mariusza Wacha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače