Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrga nikad veći favorit: Molina ima male šanse, skoro nikakve

None Foto: Instagram

Da je u sjajnoj formi potvrđuju i svjetske kladionice. Nikad u svojoj karijeri Hrgović nije bio ovoliki favorit uzevši u obzir ime koje će stajati preko puta njega i događaj na kojem će nastupati

Pred najboljim hrvatskim boksačem Filipom Hrgovićem (9-0) je ispit karijere na zaista sjajnom događaju u Saudijskoj Arabiji koji predvode prvak teške kategorije Andy Ruiz i Anthony Joshua u velikom revanšu.

Protivnik mu je proslavljeni boksač Eric Molina u jubilarnom 10. meču u kojem će Hrga braniti svoju internacionalnu WBC titulu u teškoj kategoriji idućeg vikenda.

Proteklih 12 tjedana proveo je pripremajući se za treću obranu naslova nakon što ju je prošle jeseni osvojio nokautom protiv Amira Mansoura u zagrebačkoj Areni pa obranio protiv Corbina i Heredije. Teškaš se nalazi u sjajnoj formi i videi koje je objavljivao proteklih tjedana pokazuju da će spremniji nego ikad dočekati najveće ime svoje dosadašnje karijere.

Posljednju fazu priprema odradio je u Miamiju.

- Nakon 12 tjedana napornog rada, završen je još jedan trening kamp u Miamiju. Veliko hvala mojem teamu i sparing partnerima koji su mi pomogli u pripremama za nadolazeću borbu! SPREMNI SMO ZA IDUĆU SUBOTU! - poručio je Hrgović preko društvenih mreža.

A da je u sjajnoj formi potvrđuju i svjetske kladionice. Nikad u svojoj karijeri Hrgović nije bio ovoliki favorit uzevši u obzir ime koje će stajati preko puta njega i događaj na kojem će nastupati.

Tako je na Hrgu koeficijent svega 1,05 dok na Erica Molinu varira između 9 i 15, kako u kojoj kladionici. Svjetski stručnjaci Molini daju vrlo male šanse, gotovo nikakve i ako želi pobijediti morat će napraviti pravo čudo.

Meč Hrgovića i Moline bit će jedan od uvodnih mečeva velikog revanša prvaka teške kategorije Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue na zaista sjajnom fight cardu.

Hrgović će u ring prije Aleksandra Povjetkina, koji se suočava s Michaelom Hunterom, i Dilliana Whytea, koji boksa protiv Mariusza Wacha.

Komentari (43)
  • Vidi ga Gael Monfils:)

    1. 12. 2019,   09:24
  • Kakvi ljigavci sa ozbiljnim kompleksima ovdje izbacuju svoj jad i mrznju.. Samo naprijed hrga gazi sve!

    1. 12. 2019,   11:38
  • Hrga nedaj se i pusti sva piskarala i neradnike koji pljuju. Ides po pobjedu i po jos veceg protivnika.

    1. 12. 2019,   09:45