Obavijesti

Sport

Komentari 6

Hrgović: Cilj je uzeti svjetski naslov i od toga neću odustati

Hrgović: Cilj je uzeti svjetski naslov i od toga neću odustati
5

Očekujem da će mi protivnici u svim nadolazećim mečevima biti sve zahtjevniji, no toga se ne bojim. U boksu sam da napravim velike stvari, rekao je Filip Hrgović

VIDEO

Dugo me nije bilo u ringu, prošlo je više od godinu dana i drago mi je da sam sad opet u igri. Prvi meč protiv Zumbana bio je odličan, dobio sam iskusnog protivnika, no pobijedio sam ga puno lakše nego što je bilo tko to mogao očekivati, rekao je Filip Hrgović.

Sjajni hrvatski boksač potpisao je suradnju sa svjetski poznatom promotorskom kućom Sauerland, koja je vodila i karijeru Željka Mavrovića, a koja će od sada brinuti o karijeri najboljeg hrvatskog teškaša. 

- Drago mi je da sam potpisao za njih, vjerujem da ću s njima doći u šansu boriti se za naslov prvaka svijeta što i je moj glavni cilj.

Idući meč na rasporedu je već 27. listopada, a suparnik je u njemačkom Schwerinu Čeh Pavel Sour koji ima šest pobjeda iz šest mečeva, a između ostalih pobijedio je i Zadranina Antu Verunicu u ožujku ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Očekujem da će mi protivnici u svim nadolazećim mečevima biti sve zahtjevniji, no toga se ne bojim. U boksu sam da napravim velike stvari. Svaki sport je neizvjestan, tako je i u boksu, no od svog cilja, svjetske titule, ne odustajem. Ako budem zdrav, nema razloga da se to ne dogodi.

filip_hrgovic

Gradonačelnik Bandić dao je zeleno svjetlo za izgradnju sportskog centra u Sesvetama što će omogućiti Hrgoviću da se za svoje mečeve priprema kod kuće.

- Drago mi je da će se to dogoditi jer velika mi je želja trenirati kod kuće. Tu se najbolje osjećam, centar se nalazi blizu te bih s guštom odrađivao te treninge - kaže Hrgović.

O Filipovoj karijeri brinut će se Kalle Sauerland čiji je otac vodio Mavrovića.

- Ja sam nestrpljiv, znam da je i Filip, no nećemo nigdje žuriti i ne možemo sad obećati kad će biti borba za naslov prvaka svijeta, no kratkoročni cilj je da boksa četiri do pet mečeva do veljače - otkriva Kalle.

A jedan od tih mečeva mogao bi biti i u Zagrebu. Ideja je bila da to bude već do kraja ove godine, no nije se sve uspjelo posložiti pa bi u najgorem slučaju to mogli vidjeti do polovice iduće godine.

filip_hrgovic
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka