Obavijesti

Sport

Komentari 80

Hrgović: Frajer baš neće past', umoran sam fizički i psihički...

Hrgović: Frajer baš neće past', umoran sam fizički i psihički...
1

Hrvatski boksač Filip Hrgović obranio je svoj WBC pojas protiv Kevina Johnsona, a onda je na press konferenciji nakon meča govorio o samom meču, ali i planovima za bližu budućnost

VIDEO

Frajer baš neće past', rekao je Filip Hrgović i ušetao među okupljene novinare u press centru Draženovog doma.

- Nevjerojatno je koliko čovjek može primiti udaraca. Pokušavao sam sve, kanonade udaraca, ali ništa ga nije srušilo. Moram ga pohvaliti jer je pristao doći u Zagreb u ovako kratkom roku, nikada nije birao protivnike i hvala mu na tome - rekao je Filip Hrgović o Amerikancu Kevinu Johnsonu.

Kevin Johnson nastavio je s 'trash talkom' i nakon borbe.

- Teško mi je odgovoriti koliko je Filip Hrgović daleko od najvećih boksača današnjice. Činjenica je da me trebao srediti ranije jer sam u četiri-pet navrata bio ozbiljno uzdrman, ali on to nije znao završiti. Ako njegov tim izvuče pouke iz ovog onda se može naći među najboljim teškašima - kazao je Johnson.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Amerikanac smatra da je u ovom meču bio slab jer se nije dovoljno pripremio, a bocnuo je i Hrgu.

- Imao sam borbu prije tjedan dana... Odradio sam samo tjedan dana treninga za njega, dok se on po Miamiju spremao po 10-12 tjedana - rekao je američki boksač.

Na to je odgovorio Hrgović:

- Ako se on pripremao tjedan dana, ja sam se za njega pripremao dva dana, od onog trenutka kad sam saznao da Ekvadorac Perea neće moći nastupiti. Trener Pedro me za Johnsona taktički spremio u dvije minute - odgovorio je hrvatski boksač na provokaciju Amerikanca.

Filip Hrgović se nakon borbe požalio na veliku iscrpljenost.

- Imao sam sedam borbi u četrnaest mjeseci, psihički I fizički sam umoran, da sam svjež vidjela bi se razlika u kvaliteti između mene i Johnsona. Imam kondicije pa ću u idućim borbama malo usporiti tempo. Za idućeg protivnika se ne želim žuriti - kazao je Hrgović.

Menadžeri iz njegovog Sauerlanda nisu željeli špekulirati protiv koga će se Hrgović sljedeće boriti, ali su dali naznačiti da će iduća borba biti u SAD-u jer će tamo lakše naći protivnika koji će pristati ući u ring s Hrgovićem. To bi se trebalo dogoditi kroz tri-četiri mjeseca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener