Obavijesti

Sport

Komentari 64

Hrgović: Mama, sve je u redu, samo jedna mala ogrebotina...

Hrgović: Mama, sve je u redu, samo jedna mala ogrebotina...
2

Ja sam samo još jedan dečkić koji je jako opasan. Možda je Johnson izgledao smiješno, ali to je zbog moje taktike. Mama, ne moraš se bojati, nije ništa strašno, samo mala ogrebotina, rekao je Filip Hrgović

VIDEO

Filip Hrgović dominirao je od prve runde. Od prve sekunde bila je to jednosmjerna ulica u kojoj se pobjednik mogao nagovijestiti. Hrgović ga je, složili su se s tim i stručnjaci, dobro izudarao. A nakon pobjede Hrgović se zahvalio navijačima koji su ga u košarkaškom centru Dražen Petrović bodrili od prve sekunde.

- Lijepi pozdrav svima, hvala što ste me podržali. Stvarno sam dirnut i ponosan i počašćen. Hvala vam od srca, hvala protivniku. Čovječe, pravi si ratnik. Poštujem tvoju karijeru. Molim vas jedan veliki pljesak za Kevina Johnsona - rekao je Filip Hrgović.

POGLEDAJTE GALERIJU:

12
| Foto: Igor Kralj/PIXSELL/ (ILUSTRACIJA)

Potom se zahvalio svima koji su mu pomogli, od sponzora, prijatelja, trenera...

- Borba je bila, on je sa svim teškašima izdržao 12 rundi. Očekivao sam tešku borbu, nije htio ići dolje. Mislim, otišao je, ali se podigao. Pao je u prvoj runid, pa ga je spasilo zvono. Možda sam i trebao ovakav meč. Ušao je dva dana prije meča, s toliko godina pokazao je strašno srce i kapa do poda - rekao je Hrgović

A Fićo je boksao sjajno. Bila je to prava serija udaraca iz njegovog repertoara. Desni direkt, aperkat, kroše... Taktički savršeno. Toliko dobro da je Johnson izgledao potpuno nemoćno, kao da ne može ništa. 

- Pucao sam iz svih oružja, aperkat, kroše, iza garda, između garda. Ali nisam ga uspio završiti. Stvarno može primiti udaraca. Poznat je da je jedan od najboljih u obrani. Imao sam u pripremi ovaj plan. Publika misli da je on bezveznjak jer je ispao smiješan, ali ja sam imao dobar plan protiv njega.

Kevin Johnson je uoči borbe rekao te se ne boji.

- Nisam vidio nikakve izjave. Isključen tjednima prije. To će reći i budući protivnik. Ja sam samo još jedan dečkić koji je jako opasan.
Još uvijek sam lijep, to moram naglasiti. Ja sam visok boksač koji baca puno udaraca, tehnički dobar i prijetnja sam za svakog. Vjerojatno puno boksača može ući Furyju, Wilderu ili Joshui. Ne radi se tu samo o boksu, a rođen sam za najveće stvari. Osjećam se spreman za svakoga. Tek kad dođu najjači protivnici, mogu se motivirati. Johnson me ne može motivirati.

Na kraju se obratio i majci.

- Mama, sve je ok. Imam samo malu ogrebotinu, nije ništa strašno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?