Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrgović: Mama, sve je u redu, samo jedna mala ogrebotina...

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 2

Ja sam samo još jedan dečkić koji je jako opasan. Možda je Johnson izgledao smiješno, ali to je zbog moje taktike. Mama, ne moraš se bojati, nije ništa strašno, samo mala ogrebotina, rekao je Filip Hrgović

Filip Hrgović dominirao je od prve runde. Od prve sekunde bila je to jednosmjerna ulica u kojoj se pobjednik mogao nagovijestiti. Hrgović ga je, složili su se s tim i stručnjaci, dobro izudarao. A nakon pobjede Hrgović se zahvalio navijačima koji su ga u košarkaškom centru Dražen Petrović bodrili od prve sekunde.

- Lijepi pozdrav svima, hvala što ste me podržali. Stvarno sam dirnut i ponosan i počašćen. Hvala vam od srca, hvala protivniku. Čovječe, pravi si ratnik. Poštujem tvoju karijeru. Molim vas jedan veliki pljesak za Kevina Johnsona - rekao je Filip Hrgović.

POGLEDAJTE GALERIJU:

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 12

Potom se zahvalio svima koji su mu pomogli, od sponzora, prijatelja, trenera...

- Borba je bila, on je sa svim teškašima izdržao 12 rundi. Očekivao sam tešku borbu, nije htio ići dolje. Mislim, otišao je, ali se podigao. Pao je u prvoj runid, pa ga je spasilo zvono. Možda sam i trebao ovakav meč. Ušao je dva dana prije meča, s toliko godina pokazao je strašno srce i kapa do poda - rekao je Hrgović

A Fićo je boksao sjajno. Bila je to prava serija udaraca iz njegovog repertoara. Desni direkt, aperkat, kroše... Taktički savršeno. Toliko dobro da je Johnson izgledao potpuno nemoćno, kao da ne može ništa. 

- Pucao sam iz svih oružja, aperkat, kroše, iza garda, između garda. Ali nisam ga uspio završiti. Stvarno može primiti udaraca. Poznat je da je jedan od najboljih u obrani. Imao sam u pripremi ovaj plan. Publika misli da je on bezveznjak jer je ispao smiješan, ali ja sam imao dobar plan protiv njega.

Kevin Johnson je uoči borbe rekao te se ne boji.

- Nisam vidio nikakve izjave. Isključen tjednima prije. To će reći i budući protivnik. Ja sam samo još jedan dečkić koji je jako opasan.
Još uvijek sam lijep, to moram naglasiti. Ja sam visok boksač koji baca puno udaraca, tehnički dobar i prijetnja sam za svakog. Vjerojatno puno boksača može ući Furyju, Wilderu ili Joshui. Ne radi se tu samo o boksu, a rođen sam za najveće stvari. Osjećam se spreman za svakoga. Tek kad dođu najjači protivnici, mogu se motivirati. Johnson me ne može motivirati.

Na kraju se obratio i majci.

- Mama, sve je ok. Imam samo malu ogrebotinu, nije ništa strašno.

Komentari (64)
  • Jedna od najgore odigranih namještaljki koje sam ikad vidio...

    8. 12. 2018,   23:08
  • Ovaj boks nakon meča Wilder-Fury je negledljiv. To je toliko tromo, sporo, neatraktivno... Ko da su radili lakši sparing. Kevin nije ni pokušao boksat. Mislim da bi ga Fury/Wilder pojeli za doručak

    8. 12. 2018,   23:04
  • oni ce uputiti vise od jedan i pol udarac...

    8. 12. 2018,   23:05