Obavijesti

Sport

Komentari 10

Hrgović: Htio sam tu medalju, nemojte mi zamjeriti na porazu

Hrgović: Htio sam tu medalju, nemojte mi zamjeriti na porazu
1

NEMA TREĆE SREĆE Europski boksački teškaški prvak Filip Hrgović i treći put zaredom izgubio je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Svladao ga je Francuz Yoka

VIDEO

Filip Hrgović na SP u Dohu došao je kao drugi nositelj. U kolovozu je osvojio europski naslov i nadao se svjetskom zlatu. Zastao je, nažalost, već u četvrtfinalu. Svladao ga je Francuz Tony Yoka.

- Htio sam tu medalju svim srcem. Ne zamjerite mi na porazu. Mogu vam jedino obećati da ću se vratiti još bolji. Hvala na podršci te vjerujte u mene i dalje. Nema predaje - rekao je Hrgović.

A baš tog Francuza je Hrgović prije pet godina svladao u finalu juniorskog SP-a.

- Ponekad je suparnik bolji. Yoka je zaslužio pobjedu. Svaku mu čast, nisam bio na svojoj razini. Treći sam put zaredom zastao u četvrtfinalu SP-a, očito mi nije suđeno osvojiti svjetsku medalju - kaže Hrgović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U četvrtfinalu je zapeo i poluteškaš Hrvoje Sep. Njegov poraz ipak nije iznenađenje jer ga je svladao dvostruki svjetski prvak, Kubanac Julio Cesar La Cruz.

- Razočaran sam, ali La Cruz me je nadboksao. Ne volim njegov način boksa, ima duge ruke i boksa na distanci, stalno bježi po ringu - istaknuo je Sep.

I trener Leonardo Pijetraj očekivao je više od svojih boksača u Dohi.

- Mečevi su bili neizvjesni, no taktički nismo bili dobri. Ne mirim se s porazima pa moramo raditi još više - kaže Pijetraj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu