Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrgović išao po savjet kod Cro Copa: Ovo je ta hrvatska snaga

None Foto: Instagram

Hrvatska snaga. Lijepo je bilo porazgovarati s Mirkom Filipovićem, hvala na savjetu šampione, napisao je Filip Hrgović na Instagramu uz fotografiju s Mirkom 'Cro Copom' Filipovićem

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović iza sebe ima nekoliko burnih tjedana. Našao se u središtu borbe Hrvatskog olimpijskog odbora i donedavnog izbornika Leonarda Pijetraja koji se nisu mogli dogovoriti tko će biti hrvatski predstavnik na Olimpijskim igrama u Tokiju, odnosno na koji će se način moći osigurati mjesto u Tokiju.

Nakon smjene Pijetraja odlučeno je da će hrvatski predstavnik u teškoj kategoriji na europskim kvalifikacijama za OI biti amater Marko Milun (3), a ako Milun ne uspije izboriti svoje mjesto, Hrgović će se za njega boriti na svjetskim kvalifikacijama. 

Kako bi 'odmorio glavu od svih zavrzlama, Hrgović je odlučio potražiti savjet kod Mirka Filipovića, a fotografijom s ugodnog druženja pohvalio se na društvenim mrežama.

- Hrvatska snaga. Lijepo je bilo porazgovarati s Mirkom Filipovićem, hvala na savjetu šampione - napisao je Hrga na Instagramu.

Hrgović uz sve probleme u Hrvatskom boksačkom savezu mora razmišljati i mogućim sankcijama koje ga čekaju ako  nastupi na Olimpijskim igrama. Naime,  predsjednik WBC-a Mauricio Sulaimán, predsjednik WBC-a poručio je da će suspendirati sve boksače koji se budu borili nagodinu u Japanu. 

Komentari (43)
  • Bas me zanima kako to izgleda kad Hrgovic odmara glavu.

    4. 10. 2019,   08:50
  • Zajedno su gledali kako ih Pijetraj reseta sinoc u podcastu kod Petraka

    4. 10. 2019,   08:28
  • Mirko bi njega složio ko metar drva sa svojih 45 godina

    4. 10. 2019,   08:23