Obavijesti

Sport

Komentari 91

Hrgovića proglasili krivim zbog grubog vrijeđanja: Žao mi je...

Hrgovića proglasili krivim zbog grubog vrijeđanja: Žao mi je...
1

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović kažnjen je s 30 dnevnih dohodaka, a ako u idućih godinu dana počini novo prekršajno djelo, morat će platiti 15.000 kuna kazne...

VIDEO

Filip Hrgović nepravomoćno je proglašen krivim i osuđen na uvjetnu novčanu kaznu na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog vrijeđanja poduzetnika Domagoja Krznarića početkom prošle godine.

Pokretanje videa...

Filip Hrgović 01:03

Sudac Zorislav Kaleb kaznio ga je novčanom kaznom u iznosu od 30 dnevnih dohodata, što u njegovu slučaju iznosi 15.000 kuna. Ona se neće izvršiti ukoliko Hrgović u periodu od godinu dana ne počini novo kazneno djelo.

- Žao mi je. Kriv sam i kajem se zbog svega. Ovim putem želim se ispričati oštećeniku - rekao je u svojoj obrani sportaš, koji je u cijelosti priznao djelo, kako ga je u tužbi teretio privatni tužitelj. Krznariću će morati platiti troškove kaznenog postupka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Krznarić podnio privatnu tužbu zbog vrijeđanja

Sporna prepiska Hrgovića Krznariću odvijala se u razdoblju od 31. siječnja do 1. veljače prošle godine. Boksač je poduzetniku uputio dvije sms poruke i jednu glasovnu putem Whatsappa.

- Konju jedan retardirani, mrtvu ti majku j.... s onim vrećama. Čut ćeš me zapamti to - jedna je od poruka koje je Hrgović poslao, a u jednom zvučnom zapisu mu je rekao:

- Idiote, slušaj me, naručio sam kožne vreće, a donio si plastične, rekao sam ti da ne stavljaš Pride, stavio si Pride… Koja ti je p** m**, jesi li ti retardiran čovjek. Ja ću naručiti nove vreće s Interneta o svom trošku, a ti si dobio novce. Ne zovi ljude tamo i ne maltretiraj ih da ti sad storniraju to sve. Dobio si novce i ja imam vreće i zapalit ću ih i j** se više. Ne želim te više čuti niti vidjeti jer si poremećen čovjek - između ostalog izgovorio je Krznariću, iziritiran i nezadovoljan izvršenim poslom.
Odlučujući o vrsti i visini sankcije sud je uzeo u obzir niz olakotnih okolnosti, njegovu dosadašnju neosuđivanost, dob te činjenicu da je aktivni sportaš, dok mu je otegotan bio stupanj krivnje i jačina povrede.

Zbog svega je sud ovaj događaj ocijenio ekscesom u njegovu dosadašnjem životu, smatrajući da je riječ o nepromišljenosti u postupanju, a ne trajnom obilježju njegove ličnosti.

O SERIJAL '24 PITANJA' S FILIPOM HRGOVIĆEM:

Pokretanje videa...

05:44
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram