Obavijesti

Sport

Komentari 10

Hrgović: Pobijedit ću Duboisa, a onda ću razbiti Joshuu. Baš kao Hrvatska Engleze na Wembleyu

Hrgović: Pobijedit ću Duboisa, a onda ću razbiti Joshuu. Baš kao Hrvatska Engleze na Wembleyu

Ako se nakon tog poraza želi umiroviti, neka se umirovi. Ja ću ga ispratiti u mirovinu, zaprijetio je Dubois Hrgoviću, koji pun samopouzdanja očekuje meč s britanskim boksačem

VIDEO

Poraz u ovom meču bi me razorio. Jer već godinama tražim ovakav meč. Napokon sam dobio priliku i izgubim li ovaj meč, umirovit ću se, rekao je Filip Hrgović nakon što je dobio priliku života.

Pokretanje videa...

Bračni par Hrgović sitno broji do dolaska prinove 00:56

Najboljeg hrvatskog boksača 1. lipnja čeka ono zbog čega svakodnevno krvavo radi i trenira, ali i zbog čega se počeo baviti ovim sportom. U Rijadu će se boriti protiv Daniela Duboisa i tako pokušati učvrstiti poziciju u boksačkom vrhu. Hrga ima status obaveznog izazivača za IBF-ovu titulu, a ako Tyson Fury i Oleksandr Usik, tko god pobijedi u velikom meču 18. svibnja, aktiviraju klauzulu o revanšu, boksačka organizacija mogla bi im oduzeti IBF pojas pa bi se Hrgović i Dubois borili za njega u Rijadu. Samim time ovaj meč dobiva sasvim drugu dimenziju i pažnju javnosti.

Filip Hrgovic v Demsey McKean

Takvo što vrlo je izvjesno, a naš boksač u meč karijere ulazi spremniji nego ikad, pun samopouzdanja i vjere da može do najveće pobjede u karijeri. Najavio je mirovinu ako ne pobijedi Duboisa, a što kaže britanski boksač?

-  Ako se nakon tog poraza želi umiroviti, neka se umirovi. Ja ću ga ispratiti u mirovinu. Napravio sam posao protiv Big Babyja Millera, a sada isti posao moram napraviti s Hrgovićem. Na papiru je to teža borba nego protiv Millera, ali ja meč mogu učiniti još lakšim samo ako sam u formi. Moram biti pravi u toj borbi - rekao je Dubois.

Jarrell Miller v Daniel Dubois

Njih dvojica su prije nekoliko godina sparirali na treninzima. Hrgović se pohvalio kako je istukao Duboisa.

- Radili smo tvrdi sparing, a Hrgović je bio vrlo čvrst. No to je bio sparing, to sada nije važno. Ja sam spreman za borbu - kazao je 26-godišnji Britanac koji ima 20 pobjeda i dva poraza, od Oleksandra Usika i Joea Joycea. Naš boksač još ne zna za poraz u 17 mečeva.

Artur Beterbiev v Dmitry Bivol - Press Conference

Pobjednik ovog meča već ima određenog protivnika za budućnost. To bi trebao biti Anthony Joshua i to na Wembleyju. Hrga već mjesecima zaziva borbu s bivšim svjetskim prvakom, a sada ima priliku i osigurati je.

- To mi je velika motivacija. Čuo sam da je to u planu tako da će pobjednik naše borbe biti u odličnoj situaciji i vjerojatno se boriti protiv Joshue na Wembleyju u rujnu. To ću biti ja, to je sudbina. Dubois je već imao svoju priliku, borio se za titulu i izgubio, a sada dolazi moje vrijeme. Pobijedit ću ga, a onda dolazim na Wembley pobijediti i Joshuu. Kao što je, ako se sjećaš, hrvatska nogometna reprezentacija došla ovdje i razbila vas. I tada i u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Tako ću i ja razbiti Joshuu i postati legenda - rekao je Hrga za Stomping Ground.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade