Obavijesti

Sport

Komentari 45

Hrgović: Sad želim na Chisoru! Molina: Filip baš puno griješi...

Hrgović: Sad želim na Chisoru! Molina: Filip baš puno griješi...
1

Ja sam taj koji će Hrgovića dovesti u situacije u kojima bi mogao pomisliti 'Znači ovako djeluje teškaški udarac'. On se nikad nije borio s udaračem poput mene, rekao je Molina uoči subotnjeg okršaja

VIDEO

Filip Hrgović (27) na otvorenom je treningu u Saudijskoj Arabiji izmamio pljesak gledatelja, a uoči subotnjeg meča protiv Erica Moline veliki je favorit, tečaj na pobjedu je 1,05.

Pokretanje videa...

Mirko i Hrgović treniraju 00:21

Filip je već otkrio i s kim bi idućim htio u ring:

- Uvijek sam govorio da se želim boriti s najboljima u kategoriji i nećemo nikoga izbjegavati. Ponudili smo meč Dereku Chisori kada mu je nastup otkazao Joseph Parker. Oni su to odbili tako da bih njega htio kao idućeg suparnika - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrga nije sklon pretjeranom provociranju suparnika, ali kako je to američki izum, Amerikancu Molini ide dosta dobro. Pa je Filipu poručio:

Hrga nikad veći favorit: Molina ima male šanse, skoro nikakve
Hrga nikad veći favorit: Molina ima male šanse, skoro nikakve

- Zvali su me da se borim s Hrgovićem. Zvali su me i za Joea Joycea, Daniela Duboisa te mnoge druge. Ako me pitate s kime se želim boriti, reći ću vam da mi se sviđa dvoboj s Hrgovićem. Uzbuđen sam. Smatram da on čini puno pogrešaka. Kad tad će se boriti s nekim tko će ga ozlijediti u ringu, a mislim da sam to upravo ja. Mislim da sam ja taj koji će ga dovesti u situacije u kojima bi mogao pomisliti 'Znači ovako djeluje teškaški udarac'. Vjerujem i da sam dovoljno snažan, trenirao sam naporno za ovaj meč i spreman sam ga dovesti u poziciju u kakvoj još nije bio - rekao je Molina u razgovoru za IFL TV.

Hrgović je meč s Molinom nazvao najtežim u karijeri, čak i rizikom.

- Ni jedan od današnjih teškaških prvaka nije u desetoj borbi imao tako jakog protivnika - rekao je Filip.

Molina ima pet poraza u 32 borbe.

- Imam puno iskustva i ne zanima me s kakvim se borcima Hrgović dosad suočavao. On se nikad nije borio s opasnim udaračem poput mene. Stoga ćemo u subotu doznati puno toga. Prije svega, mogu li ja još uvijek "povući okidač". Kod Hrgovića vidim puno rupa, imam spremnu taktiku i sada je na meni da je realiziram - dodao je Molina, pa analizirao Hrgovića:

Hrgović: Ovo mi je priprema za borbu na Maksimiru ili Poljudu!
Hrgović: Ovo mi je priprema za borbu na Maksimiru ili Poljudu!

- Vrlo je, vrlo velik i snažan lik, ali su i svi ostali u teškoj kategoriji. Ne postoji nitko u vrhu za koga možete reći da nije snažan. Nije ovo ništa novo za mene. Vrijeme je da se poslužim svojim iskustvom, uđem u ring i iskoristim njegove slabosti. Za mene pobjeda ili poraz ne mijenjanju ništa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu