Obavijesti

Sport

Komentari 34

Borio se za Hrvatsku: CroIshii pobijedio je brazilsku mrcinu!

Borio se za Hrvatsku: CroIshii pobijedio je brazilsku mrcinu!
12

Japanac s hrvatskom putovnicom i adresom te prijatelj Mirka Filipovića i član njegova Cro Cop tima slavio je podijeljenom odlukom sudaca. Ishii je u nizu od šest pobjeda

VIDEO

Večerašnja priredba najjače europske MMA organizacije KSW u poljskom Lodzu bila je oplemenjena s dva borca Ivana Dijakovića - 'Hrvat' Satoshi Ishii podijeljenom odlukom sudaca pobijedio je bivšeg prvaka Fernanda Rodriguesa Jr. dok je Aleksandar 'Joker' Ilić spektakularno nokautirao Damiana Janikowskog, veliku zvijezdu KSW-a te srebrnog sa Svjetskog prvenstva u hrvanju i brončanog s Olimpijskih igara 2012. u Londonu.

Obojica su debitirala za poljsku MMA promociju i obojica su uspješno odradila prvi nastup. Satoshi Ishii imao je težak zadatak u liku bivšeg prvaka KSW-a i opasnog teškaškog udarača Fernanda Rodriguesa. No, kako je najavio u intervjuu za 24sata - Ishii je Brazilca razbio.

- Opasan je udarač, ali mislim da sam bolji borac i da ću ga razbiti. Fernando je najobičnija nakupina testosterona, pun je kemije - 'počastio' je novopečeni hrvatski borac svog protivnika uoči borbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Nabrijavam se uz Thompsona, obožavam janjetinu i ćevape'
'Nabrijavam se uz Thompsona, obožavam janjetinu i ćevape'

Japanac s hrvatskom putovnicom i adresom te prijatelj Mirka Filipovića i član njegova Cro Cop tima slavio je podijeljenom odlukom sudaca nakon što je odškolovao Brazilca tri runde.

Satoshi je bio uvjerljiviji u klinču, u drugoj rundi sjajno je zahvatio Rodriguesa stražnjim direktom i poslao ga u nokdaun dok je u trećoj sjeo jedan sjajan kroše.

Brazilac je na koncu preživio sve tri runde neuspješnog hrvanja s Japancem, a Ishii je pričekao službeno proglašenje pobjednika te da mu sudac Marc Goddard podigne ruku u znak pobjede.

Ishii je tako ostvario šestu pobjedu u nizu i na najbolji mogući način započeo novu avanturu u najjačoj europskoj MMA organizaciji.

Srpski borac Aleksandar Ilić, koji je nedavno potpisao ugovor o zastupanju s menadžerom Ivanom Dijakovićem, danas je zajedno sa Satoshijem Ishiijem imao debi u KSW-u. 'Joker' je u srednjoj kategoriji spektakularno nokautirao bivšeg profesionalnog poljskog hrvača Damiana Janikowskog.

Sjajan lijevi high-kick pogodio je Poljaka i poslao ga na spavanje.

Ovaj inače sjajan udarač gubio je dvije runde nakon što ga je Poljak dominirao i vrlo lako spuštao u parter, ali onda se u posljednjoj trećoj vratio na najbolji mogući način i ostvario najbolji nokaut večeri! U kutu mu je stajao prijatelj i poznati borac ovih prostora Vaso 'Psihopata' Bakočević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića