Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvat oduševio Kineze: U ring ušao uz Thompsonovu pjesmu

None Foto:

Bruno Ninčević, iz splitskog kluba 'Pit Bull' na iznimno jakoj priredbi u kineskom Shenzenu, u organizaciji Faith Fight, u K1 meču pobijedio je domaćeg borca Yang Zhanwanga

Ovo je poseban uspjeh. Drago mi je što sam prezentirao Hrvatsku u pravom svjetlu. Ovo je veliki iskustvo za mene, poticaj za dalje, potvrda da se mi iz Pit Bula možemo nositi s najboljim borcima na svijetu. Vjerujem da sam ovom pobjedom otvorio vrata i drugim borcima iz mog kluba i Lijepe naše - rekao je Bruno Ninčević

Na iznimno jakoj priredbi u kineskom Shenzenu u organizaciji Faith Fight, u K1 meču (kategorija do 81 kg) Hrvat je pobijedio domaćeg borca Yang Zhanwanga jednoglasnom odlukom sudaca. No Kineze je posebno impresionirao Brunin ulazak u ring uz glazbenu podlogu "Dolazak Hrvata" Marka Perkovića Thompsona. 

 

Pobjedu u Kini Bruno je proslavio s trenerom Tonijem Ćatipovićem, a proglašenje pobjednika dočekao je ogrnut hrvatskom zastavom. 

VIDI OVO! 9 zanimljivosti o Zlatku Daliću koje niste znali. 

Komentari (89)
  • Svake godine gdje god održi koncert za Oluju dođe preko 100.000 ljudi, pa onda doček rukometaša 2003., doček nogometaša 2018., proslava košarkaša, vaterpolista, atletičara uz njegove pjesme svaka pobjeda. Ulasci u ring sportaša iz borilačkih vještina: Filip Hrgović, Petar Milas, Toni Filipi, Ivo Ćuk, Mario Bokara, Bruno Ninčević i drugi - i onda dođe nekakav KLAUN(ski) i tvrdi kako Thompson dijeli narod?? :D Dijeli jedino one koji se sami dijele od hrvatskog naroda i kojima smetaju uspjesi, a žive da bi liječili komplekse ;)

    3. 9. 2018,   09:47
  • Geni kameni 4 milijuna pregleda, Čavoglave 8 milijuna... Ne lažimo se, Thompson je svjetski hit.

    3. 9. 2018,   09:34
  • Očekujem najezdu stršljena

    3. 9. 2018,   09:29