Obavijesti

Sport

Komentari 15

Hrvat protiv zvijeri: Možda će mi zatrebati kolac i češnjak...

Hrvat protiv zvijeri: Možda će mi zatrebati kolac i češnjak...
6

To su dječje fore, ne znam koga može uplašiti s time, mene sigurno nije. Istina, bit će ga teško gledati prije borbe, ali odradit ću to, kaže nam Ivica Trušček koji se u lipnju bori protiv ekscentričnog Engleza

VIDEO

Da se radi o bilo čemu drugome osim borbe, on bi pobijedio. Ne znam kako bih uspio biti uz njega dulje od minute, ha, ha, ha, kaže nam MMA borac Ivica Trušček (34) kojeg u lipnju u Engleskoj čeka meč protiv Britanca Colina ‘Freakshow’ Fletchera.

- Mogao bih u kavez ući s češnjakom i kolcem, to je najučinkovitije oružje protiv vampira - dodaje Ivica, koji se bori protiv čovjeka koji izgleda kao kombinacija Orka i Golluma iz Gospodara prstenova.

- Gledao sam trilogiju, kad malo bolje pogledam, to je pravi opis za njega - dodaje.

Hrvat u ringu s 'čudovištem'! Idem mu namjestiti zubić vilu
Hrvat u ringu s 'čudovištem'!  Idem mu namjestiti zubić vilu

Mene nije uplašio

No, izgled nema veze s borbom.

- Ne znam koga može uplašiti s tim forama, mene sigurno neće. Ma, to su dječje fore. Više predstava za javnost - rekao nam je Ivica koji s 34 godine na leđima ima preko 60 borbi.

- Borim se od 24. godine. Da, 10 borbi godišnje je jako puno za MMA. Imao sam sreće jer uopće nemam ozljeda ni operacija pa sam nastavio u tom ritmu - priča Trušček, koji je iz Orehovca kraj Križevaca.

Počeo je s boksom i hrvanjem pa se prebacio u MMA.

Od 34 pobjede čak 23 su nokautom ili tehničkim nokautom.

- To je moj stil, tako se borim i od toga ne odustajem, tko god bio prekoputa - kaže Ivica, koji će se protiv ekscentričnog Engleza boriti u Sunderlandu.

SPEKTAKULARAN NOKAUT

 

Ivici je nadimak ‘Terror’, ali pravi je teror izgled njegovog protivnika kojem je tijelo prepuno tetovaža, a često stavlja vampirske zube i razne maske. Ivica baš i ne voli takve predstave.

- Više se orijentiram na pripremu i samu borbu, ali u ovom slučaju... Ne znam, možda dođem obučen u Papu.

I protiv Miočića bih mislio da imam šanse

Ivica je na dvije pobjede zaredom, obje u veljači. Ne brine ga što mu je protivnik bivši UFC-ovac, doduše, s tek jednom borbom. Izgubio je 2013. godine od Mikea Riccia i to je bilo to od UFC-a. Od tada se uglavnom borio u Velikoj Britaniji.

- Pripremam se kao za svaku borbu, malo treniram doma, malo u Zagrebu. Znam da je nezgodan, viši je od mene 15 centimetara, a od 16 borbi čak 11 je završio raznim zahvatima i polugama. Nisam baš siguran da će odmah ići na rušenje, ima dugačke noge, često zna bacati ‘kickove’ pa ću morati paziti i na to - priča nam Trušček.

POGLEDAJTE VIDEO

 

O porazu ni ne razmišlja.

- Ma da ispred mene stoji Stipe Miočić, mislio bih da imam šanse. To je stvar uma i psihološke pripreme, uvijek se tako postavim. Tijelo odradi ostalo automatski. Ovo je kavez i praktički borba za goli život. - rekao je Ivica, koji će se prvi put nakon 2009. godine boriti na britanskom tlu.

fight

Od MMA-a se ne može živjeti

Tada je tek počinjao karijeru, a pobijedio je Jordana Jamesa.

Od MMA borbi se kod nas ne može preživjeti pa Ivica ima svoj obrt i zaradu sa strane.

- Ma ni vani MMA borci ne mogu samo to raditi. Eventualno oni vrhunski u UFC-u. Svi ostali moraju nešto raditi sa strane da bi imali za život. Ovo volim, to me drži, a imam posao uz koji dodatno zarađujem. Radim print na majicama i takve stvari - dodao je Ivica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica