Obavijesti

Sport

Komentari 60

Hrvat zbog raskida ugovora u Rumunjskoj udario direktora!?

Hrvat zbog raskida ugovora u Rumunjskoj udario direktora!?
4

Filip Jazvić igrao je prvoligaški nogomet za H. dragovoljac, Istru i Inter, a od siječnja je bio član rumunjskog prvoligaša Hermannstadta. Tamo je dobio otkaz, pa nokautirao sportskog direktora...

VIDEO

Rumunjski nogomet već godinama puni medijske stupce, a najviše zbog namještenih utakmica, raznih skandala ili afera. A sada se u jednu takvu uključio i hrvatski nogometaš Filip Jazvić (28). Naime, bivši igrač Hrvatskog dragovoljca, Istre i Intera dobio je raskid ugovora u tamošnjem prvoligašu Hermannstadtu, pa uzeo stvar u svoje ruke. I nokautirao sportskog direktora kluba Razvana Zamfira!?

- Još ne mogu vjerovati što se dogodilo, dugo poznajem Filipa, imali smo dobar odnos, u dobrim smo odnosima još iz Cluja. Šokiran sam, ovaj njegov potez nikako ne mogu objasniti - rekao je za rumunjske medije sportski direktor Hermannstadta Razvan Zamfir koji je poslije nokauta završio kod doktora, pa dodao:

- Mi u svlačionici imamo 30 igrača, a na listi ih možemo imati tek 23 i neki moraju otpasti. Nismo pričali o novcu, Jazvić ima važeći ugovor, tako da će on svoj novac sigurno dobiti. Sada je ozlijeđen, pa sam mu rekao kako ćemo se potruditi, pa mu naći novi klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Razvan Zamfir tako je prišao Jazviću, priopćio mu kako u klubu više ne računaju na njega, a 28-godišnji nogometaš ga je - nokautirao. Predsjednik Hermannstadta Iuliu Muresan najavljuje i privatne tužbe protiv Filipa Jazvića.

- Ovo je nevjerojatno. U klubu smo odlučili kako dva-tri igrača više nisu u našim vizijama, a među njima se našao i Jazvić. Razvan Zamfir je poslije ručka tu vijest priopćio igraču. To ga je razljutilo, počeo je psovati i dvaput je šakom udario Razvana. Nisam mogao vjerovati da se to dogodilo. Otišao sam s njim na hitnu, bio je na snimanju. Lice mu je jako nateklo, ali srećom nema nikakvog loma - opisao je Muresan. Za njega više nema mjesta u klubu, a protiv njega ćemo pokrenuti i tužbu - rekao je Muresan.

Filip Jazvić u Hermannstadt (za koji nastupa i bivši igrač Dinama Alexandru Matel) je stigao u siječnju ove godine iz Željezničara, a u 17 nastupa postigao je dva gola. U svojoj karijeri još je nastupao za Cluj, Targu Mures, Hapoel Haifu, Universitateu Craiovu, Arka Gdyniju i Olimpiju Grudziadz.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz