Obavijesti

Sport

Komentari 30

Hrvati danas na OI: 'Barakude' protiv Talijana, Martin po finale

Hrvati danas na OI: 'Barakude' protiv Talijana, Martin po finale
1

Danas su u centru pozornosti naši vaterpolisti koji od 15 i 20 nastupaju protiv Talijana. Zadatak je upisati novu pobjedu i oporaviti se od teškog poraza od Španjolaca (HRT2)

VIDEO

Poslije jučerašnjeg burnog dana uglavnom istkanog pobjedama, danas nas čeka nešto lakši 'tempo'. Braća Sinković potvrdili su zlatom totalnu dominaciju, dočekali smo zlatnog Josipa Glasnovića, a usput i svjedočili važnim pobjedama rukometaša protiv Danske, odnosno košarkaša protiv Brazila. 

Nažalost, Marin Čilić završio je nastup u osmini finala protiv Francuza Monfilsa, dok Snježana Pejčić nije uspjela doći do finala 50m puška trostav.

Danas su u centru pozornosti naši vaterpolisti koji od 15 i 20 nastupaju protiv Talijana. Zadatak je upisati novu pobjedu i oporaviti se od teškog poraza od Španjolaca. Tu utakmicu moći ćete pratiti na HRT2, kao i uživo na portalu 24sata.

Od 14 sati aktivan je Petar Gorša. Nastupa u kvalifikacijama puška 50m ležeći, a ako se plasira u finale, pucat će dva sata poslije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naš dizač utega Splićanin Amar Musić nastupa od 15 sati, dok naši jedriličari nastavljaju svoje regate poslije većinom uspješnog početka u Riju.

Pored svega, Hrvatska će debitirati u skokovima u vodu (daska 3m) zahvaljujući Marceli Marić koja nastupa u kvalifikacijama od 15 i 30.

Raspored naših sportaša na OI-u (12. kolovoza):

  • 14:00 STRELJAŠTVO Petar Gorša (puška 50m ležeći, kvalifikacije) - ukoliko izbori finale, nastupiti će od 16 sati po našem vremenu
  • 14:50 VESLANJE Damir Martin u samcu nastupa u polufinalu
  • 15:00 DIZANJE UTEGA Amar Musić (85kg)
  • 15:20 VATERPOLO Hrvatska - Italija
  • 15:30 SKOKOVI U VODU Marcela Marić (daska 3m, kvalifikacije)
  • 18:05 JEDRENJE Petar Cupać/Pavle Kostov (49er 1.-3. plov), Šime Fantela/Igor Marenić (470, 5./6. plov), Tina Mihelić (Laser Radial 7./8. plov)
  • 18:15 JEDRENJE Luka Mratović (RS:X 10.-12. plov, Tonči Stipanović (laser 7./8. plov)
     
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...