Obavijesti

Sport

Komentari 38

Hrvati 'preuzeli' NBA: Hezonja do triple-doublea, Šarić sjajan!

Hrvati 'preuzeli' NBA: Hezonja do triple-doublea, Šarić sjajan!
1

PRVI OD KUKOČA Mario Hezonja ostvario je triple-double protiv Houstona Jamesa Hardena i postao prvi strani igrač Knicksa kojem je to uspjelo. Postao je i prvi Hrvat nakon Tonija Kukoča s triple-doubleom

VIDEO

James Harden zaustavio je pohod New York Knicksa i s 26 poena, osam skokova i osam asistencija odveo svoj Houston do pobjede 120-96. No, to nije spriječilo Marija Hezonju da na poziciji playmakera stigne do učinka karijere i - prvog triple-doublea.

Sjajni Hezonja za 42 minute na parketu zabio je 16 poena, dodao 16 skokova i ostvario 11 asistencija (6/9 za dva, 0/3 za tricu, slobodna bacanja 4/6). Tako je postao prvi strani igrač u povijesti Knicksa koji je ostvario triple-double te prvi Hrvat nakon Tonija Kukoča poslije 19 godina, koji ih je u NBA karijeri ostvario četiri.

Dario Šarić je za nešto manje od 29 minuta zabio 19 poena (4/6 za dva, 2/4 za tricu, slobodna bacanja 5/5) u pobjedi Minnesote Timberwolves protiv Miami Heata (111-109) i tako smanjio šanse Dwayneu Waydeu da se od košarke oprosti doigravanjem. Dodao je i sedam skokova te pet asistencija te uz Gorguija Dienga, koji je također dao 19 poena, bio najbolji strijelac Timberwolvesa.

Heat je predvodio Wade s 24 poena, Dion Waiters dodao je 22.

Ante Žižić ubacio je 12 poena uz šest skokova u tijesnom porazu Cleveland Cavaliersa od lidera Zapadne konferencije Golden State Warriorsa, koje je predvodio Steph Curry s 40 poena, sedam asistencija i šest skokova. Warriorsi su slavili 120-114.

Dragan Bender je u pobjedi Phoenix Sunsa protiv New Orleans Pelicansa nakon produžetaka 133-126 (117-117) pogodio 11 poena, a dodao je i šest asistencija te 10 skokova. No, ostvario je čak i sedam blokada! Najefikasniji bio je Jackson s 35 poena, devet asistencija i pet skokova.

Ivica Zubac je u derbiju Los Angeles Clippersa i Los Angeles Lakersa ubacio 11 poena uz osam skokova. Najbolji u obračunu gradskih rivala bio je Lakersov Caruso s 32 koša, pet asistencija i deset skokova, koji je predvodio Lakerse do pobjede 122-117.

Bojan Bogdanović imao je prvu lošiju večer nakon nekog vremena, on je u porazu svoje Indiane od Bostona 117-97 postigao četiri poena uz dva skoka i tri asistencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe