Obavijesti

Sport

Komentari 118

Kramarić je zabio Arsenalu na Emiratesu! Pogodio i Jelavić...

Kramarić je zabio Arsenalu na Emiratesu! Pogodio i Jelavić...
9

Andrej Kramarić zabio je Arsenalu na Emiratesu u 2-1 porazu Leicestera. Andrej je imao šansu za 2-2, pokušao je lobom kao Šuker protiv Danske. Zabio je i Jelavić

VIDEO

Andrej Kramarić zabio je premijerni gol u Premiershipu za Leicester City. Zabio je bivši napadač Dinama i Rijeke u 25. kolu i to Arsenalu na Emiratesu. Arsenal je na kraju bio taj koji je slavio. Domaći su pobijedili 2-1 i ostavili Leicester na dnu ljestvice.

"Topnici" su poveli protiv Leicester Cityja golovima Koscielnyja i Walcotta u prvom dijelu. Andrej Kramarić, koji je igrao od prve minute, bio je sjajan na terenu. Gotovo svaki opasniji napad Leicestera išao je preko njega. Prije gola imao je sjajnu šansu koju mu je obranio golman Arsenala. U nastavku akcije Kramarić je pokušao lobom, ali domaći su to izbacili s gol-crte. A onda je nedugo nakon toga zabio svoj prvijenac. 

Odličan udarac desnom nogom iz okreta. Arsenalov golman Ospina nije imao puno šanse i Kramarić je u 61. minuti vratio nadu gostima. Leicester je bio opasan po gol Arsenala i malo je nedostajalo da izjednači na Emiratesu. 

Kramarić umalo zabio kao Šuker Danskoj

Engleske tiskovine imale bi Kramarića na naslovnicama da je Hrvatu ušla lopta u 77. minuti. Leicester je krenuo u kontru, Kramarić je primio loptu na desnoj strani i pokušao, poput Šukera Danskoj, zabiti lobom. Arsenalov golman mu je uhvatio loptu...

Kramarić je odigrao cijelu utakmicu za Leicester, bio je najbolji na terenu. Odlično je u prvom dijelu čuvao loptu i dijelio je suigračima, demonstrirao je i svoj "lažnjak", a u drugom je nagrađen golom koji će mu dati motiva i samopouzdanja za sljedeće utakmice na Otoku. E da je ušla ona lopta u 77. minuti...

Kramarić je pet puta pucao na gol Arsenala, četiri udarca išla su u okvir gola. Sva četiri iz šesnaesterca. Pogledajte njegovu kompletnu statistiku na Goalu.

Jelavić zabio Aston Villi

Nikica Jelavić zabio je za vodstvo Hull Cityja protiv Aston Ville u 21. minuti. Hrvatski napadač bio je u punom trku i lijevom nogom prebacio je gostujućeg golmana. Lopta se odbila od braniča Ville koji je bio u bloku. Jelaviću je to bio sedmi gol ove sezone. N'Doye je zabio u 74. minuti utakmice za konačnih 2-0.

REUTERS/PIXSELL

Balotelli za pobjedu Liverpoola!

Liverpool je dobio zadnje četiri prvenstvene utakmice protiv Tottenhama uz gol-razliku 15-2! Dobio je i petu zahvaljujući Mariju Balotelliju. Liverpool je poveo u 15. minuti golom Lazara Markovića. "Redsi" su postali treći klub u Premiershipu nakon Evertona (4208) i Aston Ville (4025) koji je zabio 4000 golova kod kuće. Ovaj je bio jubilarni.

Spursi su primili gol, ali u zadnjih četiri od pet prvenstvenih utakmica u kojima su prvi primili, na kraju su slavili. Na tom putu je bila i ova utakmica. Harry Kane je u 26. zabio za izjednačenje. Nezaustavljivi Harry Kane. Čovjeku je to bio 12. gol u zadnjih 15 nastupa za Tottenham u svim natjecanjima. No "redsima" novu prednost donosi Steven Gerrard iz penala. Dembele je zabio za 2-2, ali pobjedu Liverpoolu donosi Balotelli u 83. minuti utakmice, devet minuta nakon što je zamijenio Sturridgea.

Dejan Lovren ušao je u 68. minuti utakmice umjesto Stevena Gerrarda.

REUTERS/PIXSELL

Kranjčaru 90 minuta u pobjedi QPR-a

QPR je slavio na gostovanju kod Sunderlanda 2-0. Fer i Zamora zabili su u prvom poluvremenu. Niko Kranjčar za pobjedničku je momčad odigrao vrlo dobrih 90 minuta.

Premiership, 25. kolo:

  • Arsenal - Leicester 2-1 (Koscielny 27, Walcott 41 / Kramarić 61)
  • Hull City - Aston Villa (Jelavić 22, N'Doye 74)
  • Sunderland - QPR 0-2 (Fer 17, Zamora 45)
  • Liverpool - Tottenham 3-2 (Marković 15, Gerrard 53 (p), Balotelli 83 / Kane 26, Dembele 61)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba